MENIU

eMAG - Cu doar 7 zile inainte de Black Friday, promotie mare la electrocasnice

eMAG a luat decizia surprinzatoare sa vina cu o promotie interesanta pentru electrocasnice chiar inainte de Black Friday cu o saptamana.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

eMAG, reduceri inainte de Black Friday - Lista electrocasnicelor la promotie poate fi consultata AICI.

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

eMAG, reduceri inainte de Black Friday - Masina de spalat rufe slim Arctic

Prima oferta si cea mai populara de la eMAG din cadrul electrocasnicelor este cea pentru masina de spalat rufe, model SLIM de la Arctic, produsa chiar in Romania. Este una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe si are o reducere de 39%. Masina are capacitate de incarcare de 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

eMAG, reduceri inainte de Black Friday - Combina frigorifica Arctic

Reducere de 32% si pentru combina frigorifica produsa tot de Arctic. Aceasta combina are doua usi, capacitate de incarcare de 291l,  face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 181cm. Oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

eMAG, reduceri inainte de Black Friday - Masina de spalat rufe Indesit

Si cei de la Indesit au o reducere importanta pentru masina de spalat rufe, model SLIM de dimensiuni reduse. Masina are capacitate de incarcare a cuvei cu rufe murdare de 6kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa cu reducere poate fi gasita AICI.

eMAG, reduceri inainte de Black Friday - Plita incorporabila Whirlpool

Cea mai buna metoda de a salva spatiu in bucatarie sunt incorporabilele. Este si cazul plitei incorporabile in mobilierul de bucatarie, produse de Whirlpool. Plita e dotata cu 4 arzatoare pe gaz, are aprindere electrica si suprafata sa este din inox. Oferta cu discount poate fi gasita AICI.

eMAG, reduceri inainte de Black Friday - Masina de spalat Whirlpool

O alta masina de spalat rufe, de aceasta un model de dimensiuni normale, are reducere de la eMAG. Este vorba de masina Whirlpool 6th Sense care face parte din clasa energetica A++, are 1000 RPM si capacitate de incarcare foarte generoasa de 7kg. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG, reduceri inainte de Black Friday - Frigider cu o usa Star Light

Un frigider de dimensiuni foarte mici, are doar 84cm inaltime, are si un pret la fel de mic la eMAG. Frigiderul e produs de Star Light si are capacitate de 98l. Consumul sau de curent este unul avantajos, facand parte din clasa A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG, reduceri inainte de Black Friday - Combina figorifica Samsung

Combina frigorifica de la Samsung e dotata cu doua usi, are culoare argintie si e dotata cu functia Full No Frost pentru a nu produce gheata. Aceasta combina are un volum de depozitare pentru cele doua compartimente de 289l si face parte din clasa energetica A+. Inaltimea frigiderului e de 178cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG, reduceri inainte de Black Friday - Aragaz Arctic

Ultima oferta de electrocasnice pe care v-o prezentam de la eMAG in cadrul acestui articol este pentru aragazul cu 4 arzatoare ce are o latime de 50 cm si e produs in Romania chiar de catre Arctic. Aragazul e dotat si cu dispozitiv de siguranta. Oferta poate fi gasita AICI.

 eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

 

Mai multe articole despre:
black friday emag