MENIU

eMAG. Brazi artificiali vs.Brazi naturali. Cat costa si in cat timp ajung la tine

Este momentul sa incepem sa cumparam brazii pentru Craciun. eMAG pune la dispozitie atat brazi artificiali, cat si brazi naturali, frumosi si rezistenti, care sa impodobeasca casa.

Intreaga lista eMAG cu brazi naturali de Craciun se poate consulta AICI, iar cu brazi artificiali AICI.

Reducerile pentru brazii de Craciun ajung si pana la 50%, asa ca este momentul sa profiti de preturi reduse pentru produse de super calitate.

Brazii vanduti de eMAG nu sunt taiati din paduri, ci din pepinierele din Danemarca, una dintre  cele mai cunoscute pepiniere din Europa, cu cei mai sanatosi brazi pentru Craciun. Un brad natural in casa lasa un miros proaspat, culoarea verde se potriveste cu orice decor, in plus un astfel de brad protejeaza mediul inconjurator, caci se recicleaza usor si este bio degradabil.

Bradul de sarbatori tebuie asezat in zona cea mai putin calduroasa din casa. Camera in care sta bradul natural trebuie aerisita zilnic, iar pentru cine poate, bradul se pulverizeaza zilnic cu apa la temperatura camerei. Daca este ingrijit cum trebuie, bradul poate tine intre 5si 6 saptamani, daca nu, rezista oricum 2-3 saptamani.

In functie de inaltimea brazilor, difera si preturile. Astfel un brad cu dimensiuni intre 1,25 – 1,75 m poate costa intre 120 si 250 lei. Un brad cu dimensiuni intre 1,75 – 2,00 metri, poate costa intre 180 si 350 de lei. Un brad mic de maximum 1 metru, pus in ghiveci poate costa mai putin de 100 de lei, dupa gusturile fiecaruia.

Atentie mare, eMAG va onora comenzile de brazi naturali de Craciun dupa data de 17 decembrie doar in cazul celor platiti in avans. Asadar, este nevoie sa va asigurati din timp cumpararea unui brad. Pentru brazii naturali de calitate, livrarea este gratuita!

Un brad artificial de calitate poate tine si o viata. In plus, nu face murdarie, nu se usuca si ramane la fel de frumos oricat de mult timp ar sta impobodit. Mai mult de atat, un brad artificial este usor de depozitat, la fel de usor de asamblat si de impodobit. Dupa sarbatori se poate strange usor si rapid si se depoziteaza oriunde, caci materialele din care este confectionat sunt rezistente.

 

 

 

Mai multe articole despre:
brazi emag