MENIU

eMAG are oferte mai rapide ca serviciul Simonei Halep! Preturi scazute pentru doar cateva minute

eMAG are din nou oferte rapide cu preturi scazute pentru doar cateva zeci de minute. Produsele cu preturi bune sunt diversificate.

eMAG – Lista tuturor ofertelor rapide din promotia Flash Deals poate fi gasita AICI.

eMAG a dat startul astazi unei promotii rapide in care timp de cateva zeci de minute preturile scad foarte mult, insa trebuie sa achizitionati rapid pentru ca se epuizeaza. Mai jos am facut si noi o selectie a celor mai interesante oferte:

eMAG – Televizor Samsung

Prima oferta pe care v-o recomandam si care tinde sa se epuizeze rapid este o oferta pentru televizorul Samsung. Acest televizor are toate functiile Smart, are o diagonala de 123cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Oferta completa cu 42% discount poate fi gasita AICI.

eMAG – Combina frigorifica Arctic

Continuam cu o oferta excelenta ce are discount de 32% pentru doar cateva minute. E vorba de o combina frigorifica de la Arctic, combina ce e dotata cu doua usi, congelator, are un volum de depozitare pentru alimente de 291l si face parte din clasa energetica A+. Inaltimea frigiderului este de 181cm si are exteriorul de culoare argintie. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – Aspirator cu sac Star Light

45% reducere si pentru aspiratorul de foarte buna calitate de la Star Light. Aspiratorul e unul dotat cu sac, are volum de depozitare pentru praf de 3l, tub telescopic, putere variabila si 700w. Aspiratorul mai e dotat si cu filtrul HEPA. Pretul aspiratorului poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Arctic

Masina de spalat rufe de o calitate foarte buna, la un pret rar intalnit prin ofertele de la eMAG. Vorbim despre o masina de spalt rufe 100% romaneasca, produsa de Arctic, un brand renumit la noi in tara, modelul masinii e unul SLIM, cu dimensiuni mult reduse pentru a putea fi depozitat cu usurinta intr-un spatiu restrans, insa capacitatea cuvei e una impresionanta de 7kg. Masina face parte din clasa energetica A+++, are 1000 RPM si oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – Plita incorporabila Hansa

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol din promotia rapida de la eMAG e pentru o plita incorporabila rustica de la Hansa. Aceasta plita functioneaza pe gaz, e dotata cu 4 arzatoare, aprinderea este electrica si are un pret redus cu 32%. Oferta completa o gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
null