MENIU

iPHONE 6 se lansează pe 9 septembrie

<p>IPHONE 6</p>

iPHONE 6. Apple a trimit invitația oficială pentru evenimentul de lansare pentru iPhone 6. Evenimentul va avea loc pe 9 septembrie.

iPHONE 6. Sub sloganul “Wish we could say more”, Apple anunță acest eveniment. Sloganul practic spune ceea ce știam, că iPhone 6 va fi mai mare și va veni în două variante, 4,7 inci și 5,5 inci. Apple demonstrează că vrea să transmită că telefonul nu va fi doar mai mare, ci va face și mai mult.

În primul rând, se știe deja că iPhone 6 va veni în două variante, cu dimensiuni de ecran mai mari decât cele ale modelelor anterioare. Astfel, iPhone 6 va face trecerea de la 4 inch la 4,7 inch, respectiv 5,5 inch. Versiunea cu ecran de 4,7 inch va fi prezentată pe 9 septembrie, urmând ca cea mai mare să fie lansată ulterior.

Vorbind despre ecran, trebuie menționat că acesta va fi protejat de un strat de cristal din safir, mult mai rezistent la șocuri și zgârieturi decât sticla. Ecranul a ajuns pe mâinile câtorva bloggeri și se pare că va fi mult mai dificil de spart. Rezoluția va fi de 828×1472, pentru modelul cu display de 4,7 inch și 960×1704, pentru modelul de 5,5 inch.

Articolul integral pe playtech.ro.

iPhone 6: Ce preț ar putea avea noul smartphone Apple


iPhone 6 va fi prezentat de Apple pe 9 septembrie și va avea două variante – 4,7 inci și 5,5 inci. De asemenea, dispozitivul ar putea avea ecran pe bază de safir și un procesor nou. Toate acestea trimit către o singură întrebare – cât de scump va fi telefonul? Chiar voi ne-ați întrebat pe pagina noastră de Facebook. Și avem câteva indicii.

Potrivit analistului Peter Misek de la Jeffries, următorul iPhone va sosi cu un preț și mai mare decât până acum, potrivit unui raport trimis “Huffington Post”. Misek a declarat că sursele sale indică faptul că Apple a început să negocieze cu operatorii să crească prețul dispozitivului la abonament cu 100 de dolari, practic ducându-l în SUA la 300 de dolari, față de suma clasică de 200 de dolari.

Ce altceva mai există pe bursa zvonurilor? Potrivit MacRumours, telefonul de 4,7 inci va sosi primul pe piață, în septembrie, iar cel de 5,5 inci va fi în magazine spre finalul toamnei. Mărimea ecranului și caracteristicile noului iPhone ar putea crește prețul. Și există posibilitatea ca iPhone-ul să aibă tarife asemănătoare la operatori, dar să fie mai scump atunci când este cumpărat fără abonament.

De asemenea, toate informațiile de până acum arată că Apple va scoate un telefon de 128 de GB capacitate de stocare. Ar putea fi o strategie din partea companiei de a avea trei zone de preț – iPhone 5s care va fi cel mai ieftin device, poate chiar ieftinit față de momentul actual, iPhone 6 de 4,7 inci să fie la prețul de iPhone 5s din momentul lansării, iar iPhone 6 de 5,5 inci și cu opțiunea exclusivă de 128 de GB capacitate de stocare să crească ștacheta pentru Apple ca să aducă și un profit mai mare.

Deci, iPhone 6 ar putea costa 800 de dolari fără abonament, dar va ajunge și la 1.000 – 1.100 de dolari fără abonament, pentru varianta cea mai performantă. În România, după un an, cel mai scump iPhone, cel 5s de 64 de GB costă 3.900 d elei, adică aproape 900 de euro. Nu e greu să ne imaginăm că iPhone 6 de 5,5 inci va costa 900 – 1000 de euro. Citeste mai mult pe playtech.ro.

iPhone 6: Noi detalii despre smartphone-ul Apple desprinse din manualul ,,oficial”

Dacă v-aţi săturat de carcase de iPhone 6 ,,scăpate” pe internet, de această dată vorbim de un manual al noului aparat ce pare a fi oficial.

 

Într-o perioadă în care nu trece o zi fără să aflăm ceva posibil sau probabil despre iPhone 6, este plăcut să vedem că măcar sursa acestor informaţii nu rămâne niciodată aceeaşi.

De această dată este vorba de un iPhone 6 Quick Start Guide sau manualul pe care îl veţi găsi în cutia fiecărui nou smartphone produs de Apple. Respectivul document, ce pare a fi oficial, a fost publicat pentru prima oară de cei de la NoWhereElse.fr, o publicaţie online care a făcut o treabă foarte bună în trecut în a publica zvonuri ce în timp s-au dovedit a fi adevărate. Imortalizat în imaginea de mai jos, manualul detaliază câteva schimbări la care ne putem aştepta odată cu lansarea iPhone 6. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
lansare septembrie iphone 6