MENIU

După Balena Albastră, un nou joc MORTAL devine viral pe FACEBOOK: „Vrei să devii o zână?"

După „Balena albastră”, un nou JOC MORTAL devine viral pe Facebook! 

Cu toţii aţi citit probabil despre morbidul joc „Balena albastră”, care face din ce în ce mai multe victime în rândul adolescenţilor. O nouă activitate de acest gen devine virală pe reţelele de socializare din Rusia, şi a făcut deja o victimă. Copiii de vârste fragede, în special fetele, sunt învăţaţi cum să devină zane, scrie kanald.ro.

Iată ce mesaje primesc minorii racolaţi de către răufăcători:

„Vrei să devii o zână? Acum este foarte simplu, nu trebuie decât să urmezi aceste instrucţiuni. La miezul nopţii, atunci când toată lumea doarme, ridică-te din pat, dă roată camerei de trei ori şi spune frază magică. Ulterior mergi la bucătărie dar ai grijă că nimeni să nu te observe, altfel magia nu îşi va face efectul. Deschide gazul de la toate arzătoarele aragazului, dar nu îl aprinde, nu vrei să te arzi nu? După ce ai făcut asta lasă uşa deschisă şi mergi la culcare. Gazul magic va veni la tine, tu îl vei respira în somn, iar dimineaţa, când te vei trezi, vei observa că te-ai transformat în zână. Vei fi zâna focului!”.

Micuţa Sofia s-a lăsat păcălită însă "şansa" ei, dacă putem spune asta, a fost faptul că această a aprins gazul din neatenţie. Fetiţa s-a ales cu arsuri pe tot corpul însă, din fericire, nici ea nici familia ei nu au murit asfixiaţi.

Părinţi, luaţi aminte: verificaţi mereu dacă micuţii voştri îşi schimbă comportamentul brusc; verificaţi activitatea lor pe reţelele de socializare şi anturajul în care se învârt.