MENIU

Dumitru Dragomir, despre Coldea și Dumbravă: "Sunt oameni diabolici". Ce acuzații le sunt aduse celor doi generali care s-au aflat cândva la vârful Serviciilor

Dumitru Dragomir, despre Coldea și Dumbravă:

Mitică Dragomir a aruncat și el bomba în această rețea și dezvăluie că generalul Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au tras sforile în laboratoarele puterii de ani întregi. Toată lumea tremura când auzea de Coldea pe vremea când era la șefia SRI, a declarat în exclusivitate Mitică Dragomir la Realitatea ZILEI. Fostul președinte al ligii profesioniste de fotbal susține că cei doi generali sunt oameni diabolici și fac afaceri foarte dubioase. 

"La forta pe care o au ei, cred ca au zeci, sute de milioane de euro. Pentru ca toata lumea tremura. Toata lumea, cand auzea de Coldea sau Dumbrava, intra in fibrilatii.

Nici nu au fost destepti. Ei au crezut ca prin forta pot sa stapaneasca in continuare aceasta tara.

RESTRICȚIILE la care trebuie să se supună Coldea pe perioada controlului judiciar: cu cine NU are voie să vorbească în următoarele 60 de zile

Incep sa cred ca - eu care eram ca in Securitate si in Servicii se aleg cei mai destepti oameni ai poporului - acum, dupa cele intamplate, incep sa mi pun un semn de intrebare asupra selectiei.

Si acum, cine are curaj sa comenteze? Astia sunt inca oameni foarte tari, in spate cu increngatura uluitoare. E normal sa fie asa pentru ca ei au condus tara.

In orice tara a omenirii, serviciile sunt foate tari, mai ales daca la conducere sunt niste oameni diabolici cum au fost cei doi", a declarat Dragomir la Realitatea PLUS. 

Stenograme bombă: „Șeful cel Mare”, numele de cod folosit de Coldea și acoliții săi. Cum se lăuda Dumbravă că are intrare la miniștri