MENIU

Drive test extrem. Bolid de mii de euro, izbit în plin de un tramvai: un rănit

Drive test extrem. Bolid de mii de euro, izbit în plin de un tramvai: un rănit

Ghinion teribil pentru un bucureştean de 20 de ani care şi-a cumpărat o maşină din Brăila. În doar câteva minute, acesta a reuşit să îşi avarieze maşina proaspăt cumpărată, să scoată un tramvai de pe şine şi să se aleagă şi cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Totul s-a întâmplat în staţiunea Lacu Sărat, acolo unde tânărul s-a întâlnit cu proprietara maşinii. I-a dat 8.000 de euro femeii şi a luat maşina la un drive test, urmând să facă actele după aceea. Drive test-ul s-a transformat într-un crash test.

La scurt timp după ce s-a urcat în maşină, a ajuns la peste 120 de km pe oră şi a intrat într-un tramvai care tocmai oprea în staţie.

Impactul a fost atât de puternic încât tramvaiul de 18 tone a deraiat, iar cablurile care îl conectau la energia electrică s-au rupt.

O pasageră din tramvai a fost rănită şi a ajuns la spital. Restul pasagerilor au scăpat doar cu o sperietură zdravănă. În ceea ce îl priveşte pe tânărul şofer, acesta a scăpat datorită airbagurilor. Maşina nou achiziţionată s-a făcută însă praf, iar el s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.