MENIU

DRAMA femeii care a rămas pe drumuri după 19 ani de școală: cum își crește copiii

Familie Vaslui/Captură Youtube

O femeie din Vaslui are o poveste de viață dramatică. A terminat facultatea de drept, dar a ajuns pe drumuri, iar acum se luptă să își crească cei trei copii și încearcă să îi învețe cât de importantă este școala. O asociație umanitară a stat de vorbă cu ea și i-a aflat povestea emoționantă. 

Femeia spune că îi este foarte greu să își crească cei trei copii. Familia trăiește din alocația micuților și din pensia alimentară, iar femeia mai lucrează cu ziua pentru a câștiga câțiva bani în plus.

Femeia spune că i-a fost greu în facultate. De multe ori a rămas în urmă cu plata căminului și au fost zile în care nu a avut ce mânca. Cu toate astea, și-a terminat cu bine studiile.

Mama copiilor își amintește cu tristețe de ziua în care a fost scoasă din casă cu forța de polițiști din cauză că nu a putut ține pasul cu plata chiriei.

Deși viața a încercat-o din greu, femeia ține capul sus în continuare. Cei de la asociația umanitară i-au aflat povestea, iar cine dorește să ajute poate găsi mai multe informații pe pagina asociației. 

Mai multe articole despre:
vaslui drama femeie vaslui caz social vaslui