MENIU

Dorin Iacob, după noul episod despre infracțiunile lui Hubert Thuma: „Eu mă întreb dacă este o sentință ușoară sau una aspră”

Dorin Iacob

Dorin Iacob - invitat permanent în emisiunea Culisele Statului Paralel de la Realitatea PLUS a comentat, vineri, noile dezvăluiri despre președintele Consiliului Județean Ilfov - Hubert Thuma, condamnat, în 2014, la șase luni de închisoare cu suspendare și o perioadă de încercare de doi ani și jumătate pentru fapte de corupție.

„Sunt ducate paralele județele și funcționează în felul ăsta. S-a făcut justiție, s-a făcut un dosar. Interesant este că judecător este celebrul Ionuț Matei. Eu mă întreb dacă este o sentință ușoară sau una aspră”, a spus Dorin Iacob, după ce a văzut povestea condamnării lui Hubert Thuma, un nou epidod din seria dezvăluirilor din emisinea Culisele Statului Paralel.

„Povestea asta cu fără penali s-a jucat întotdeauna în notă politică. Și nu morală sau legală. Moral este ca oamenii să fie pedepsiți pentru faptele lor, legal este să-și continue viața și activitatea.

Culisele Statului Paralel - Dezvăluiri incendiare despre baronul Hubert Thuma! Interlopii și politicienii care au pus stăpânire pe Capitală

Mesajul președintelui este corect, dar folosirea cuvântului „penal” nu este cel mai sănătos lucru în societatea românească. Prima dată să ne uităm în bârna din ochiul nostru. Fă prima dată ordine în propriul tău partid. Sintagma asta este absolut păguboasă”, a mai spus Dorin Iacob.

Trustul Realitatea nu se lasă intimidat! Minciunile lui Thuma, demontate. Ancheta continuă - care este adevărata față a președintelui CJ Ilfov?