MENIU

DOLIU în muzică - A murit o mare cântăreață - Doja Cat, DEVASTATĂ - A făcut o melodie cunoscută de toți românii

Artista Doja Cat

Tragedie în lumea muzicii internaționale, după ce o mare artistă a fost găsită moartă în casă, la doar 44 de ani. Aceasta a cântat alături de celebra Doja Cat.

Shonka Dukureh, actrița și cântăreața de blues „Elvis”, a murit la 44 de ani. 

Dukureh, actriță și cântăreață de blues care a avut o scurtă apariție în filmul din această vară „Elvis”, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Tennessee, joi. Ea avea 44 de ani.

Poliția Metro Nashville a anunțat prin Twitter că Dukureh a fost găsită moartă în dormitorul apartamentului ei pe care îl împărțea cu cei doi copii ai săi.

Moartea lui Dukureh a fost raportată și de presa locală din Tennessee și de TMZ, care au adăugat că unul dintre copiii lui Dukureh a găsit-o fără suflare și a mers să ceară ajutor vecinilor. Autoritățile investighează cauza morții vedetei.

Dukureh a interpretat-o ​​pe Big Mama Thornton în „Elvis” al lui Baz Luhrmann în primul ei rol de lungmetraj, iar ea a apărut recent și în videoclipul piesei „ Vegas ” a lui Doja Cat.

Ea a avut chiar șansa de a cânta cu Doja Cat pe scenă în timpul spectacolului de la Coachella a starului pop la începutul acestui an.

Dukureh, originară din Charlotte, Carolina de Nord, a absolvit Universitatea Fisk, unde a studiat teatrul și a deținut și un master la Universitatea Trevecca Nazarene.

În cariera ei, a făcut turnee internaționale cu artiști precum Jamie Liddell și The Royal Pharaohs și a fost, de asemenea, prezentată ca solist sau vocalist de fundal cu artiști precum Nick Cave, Mike Farris, Christopher Roberts și mulți alții.

Doja Cat a postat un omagiu pentru Dukureh pe contul său de Instagram.

 

Mai multe articole despre:
Shonka Dukureh Doja Cat doliu deces