MENIU

Doi politicieni PRU au dat o ţeapă de 10.000 euro unui hotel

Teapa la hotel

Doi politicieni sunt acuzaţi că ar fi provocat o pagubă de zece mii de euro unui hotel din Vaslui! Este vorba despre Cristian Rizea şi George Ţîrdea, foşti candidaţi ai Partidului România Unită la alegerile parlamentare.

Doi politicieni sunt acuzaţi că ar fi provocat o pagubă de zece mii de euro unui hotel din Vaslui! Este vorba despre Cristian Rizea şi George Ţîrdea, foşti candidaţi ai Partidului România Unită la alegerile parlamentare. Potrivit portalului vremea nouă.ro, cei doi ar fi consumat şampanie şi mâncăruri fine, dar nu ar fi achitat niciodată nota.

Fostul deputat Cristian Rizea şi George Ţîrdea, ambii candidaţi din partea PRU la alegerile parlamentare, ar fi locuit aproape o lună şi jumătate la un hotel din centrul Vasluiului, în timpul campaniei electorale, spun jurnaliştii de la vremea nouă.ro.

Mai mult, aceştia ar fi invitat la masă şi alţi prieteni. De altfel, pe pagina personală de Facebook, George Ţîrdea a şi postat un clip video care pare a fi realizat în cadrul uneia dintre întrunirile pre-electorale cu ,,prietenii".

Potrivit proprietarilor hotelului, în noaptea alegerilor parlamentare, Cristian Rizea şi George Ţîrdea și-au făcut bagajele și au plecat spre Bucureşti. Nu au plătit nimic din ce au consumat, producând o pagubă de aproximativ 10 mii de euro. Când au fost sunaţi de conducerea hotelului, niciunul dintre ei nu a mai răspuns la telefon.

Contactat de jurnaliştii de la libertatea.ro, liderul PRU, Bogdan Diaconu, a recunoscut existenţa incidentului.

["Cei doi nu mai sunt în partid. Au fost excluşi la începutul lunii februarie, pentru comportamentul pe care l-au avut. Aflasem despre modul în care s-au comportat şi aceasta a fost decizia partidului", a declarat Diaconu.

Totuşi, George Ţîrdea susţine că este nevinovat şi că nu are nicio datorie faţă de hotelul din Vaslui. Acesta neagă şi faptul că a fost exclus din partid, aşa cum a precizat, pentru Libertatea, Bogdan Diaconu.

De cealaltă parte, Cristian Rizea nu a putut fi contactat de jurnaliştii Realitatea TV.

 
Mai multe articole despre:
Cristian Rizea PRU