MENIU

Doi participanți au intrat în prima finală pentru premiul de 10.000 de lei. Concursul continuă!

Competiţia de cumpărături-viteză a început. Oricare dintre telespectatorii noştri se poate înscrie în cursa pentru un premiu în valoare de 10 000 de lei, săptămânal. Deja s-a ales numele celor doi participanţi în prima finală a emisiunii Coşul Corect. Ei sunt Munteanu Andreea, din Iași, și Chivu Mariana, din Galați. Dumneavoastră îi veţi urmări vineri, de la ora 17:00. Fie ca cel mai bun să câştige! 

Avem deja doi participanți pentru prima finală a emisiunii Coșul Corect. Munteanu Andreea, din Iași, are 30 de ani, și este economist. Îi plac plimbările în aer liber și este pasionată de cumpărături, pe care le face la hypermarketul din apropiere. A bifat răspunsurile corecte în 28.534 secunde.

Chivu Mariana, din Galați, are 51 ani și este magazionera la un camin de batrani. Are 2 copii, o fata si un baiat, pe care îi iubește foarte mult. A găsit răspunsurile corecte în 28.592 secunde.

Cele două concurente vor intra în prima finală - în cursa pentru coșul de cumpărături de 10.000 de lei.

Dar atenție! Concursul abia a început. Mai aveți trei ediții de concurs și o finală, unde puteți fi câștigători. 

Pe www.realitatea.net, secțiunea Coșul corect găsiți toate detaliile înscrierii în concurs. Puteți intra în joc, în orice colț al țării v-ați afla. Dintre cei înscriși, două persoane sunt alese marțea, la ora 18:00 pentru a concura într-o cursă de viteză pentru un coș de cumpărături în valoare de 10 000 de lei. Pentru fiecare săptămână înscrierile pe www.realitatea.net, secțiunea coșul corect, se reiau joia, la ora 18:00.

Invingatorul concursului ia acasa toate cumparaturile pe care le-a facut în cele 45 de minute de concurs, dar și persoana clasata pe locul doi primește un premiu consistent, produse în valoare de 2.000 de lei pe care şi le alege dintre cele înregistrate pe bonul său de casă. Concurenții vor pleca în același timp și din același punct în cursă. Vor primi o hartă a raioanelor și un plafon de buget pentru fiecare dintre acestea. La final, după ce trec toate produsele pe la casa de marcat, se stabilește care dintre concurenți a ajuns cel mai aproape de suma de 10 000 de lei. În caz de egalitate, concurentul cu cele mai multe produse în coș câștigă.

Vă provocăm la o întrecere cât se poate de serioasă și cu o miză consistentă. În studiourile Realitatea TV vom avea specialiști care vor încerca să demonstreze că numai un cumpărător bine informat și atent la detalii face deciziile corecte atunci când are în față un coș de cumpărături.

Nu uitați, urmăriți Coșul corect, la Realitatea TV, în fiecare vineri din luna mai.

Tot ce trebuie să știi despre concurs

Conform regulamentului, la concurs pot participa toate persoanele fizice, indiferent de naţionalitate, sex, rasă, religie, origine etnică, avere, opinie, apartenenţă politică, origine socială etc, în cazul în care întrunesc cumulativ următoarele condiţii: să aibă vârsta minimă de 18 ani împliniţi la momentul înscrierii în concurs, să aibă domiciliul sau reşedinţa pe teritoriul României , să se înscrie în vederea participării la concurs şi să parcurgă etapele de selecţie a concurenţilor puse la dispoziţie pe realitatea.net/cosulcorect, să nu fie salariat sau colaborator al Coorganizatorilor sau al oricărei societăţi comerciale cu care Coorganizatorii colaborează cu privire la realizarea Concursului şi/sau Emisiunii.

În cazul în care un participant se înscrie de mai multe ori în cadrul unei ediţii de concurs, chiar dacă înscrierile se fac folosind adrese de e-mail şi numere de telefon diferite, dar datele personale de identificare(nume, prenume, data naşterii, judeţ, localitate, adresă) sunt identice, la selectarea concurenţilor va fi luat în considerare cel mai bun rezultat obţinut de participantul respectiv.

Foarte important, în situaţia în care concurentul trebuie să se deplaseze din altă localitate pentru participarea la finala Ediţiei Concursului, coorganizatorii acoperă cheltuielile de transport, în limita valorii de 250 RON şi asigură cazarea pentru concurent şi pentru un însoţitor al acestuia.

Câştigătorul unei ediţii de concurs nu mai are dreptul de a se înscrie şi de participa la o altă selecţie pentru o altă ediţie a concursului la care face referire prezentul Regulament. Orice înscriere ulterioară în ediţiile concursului a unuia dintre câştigătorii unei ediţii de concurs nu va mai fi luată în considerare.

Reamintim că există 5 ediţii ale concursului COŞUL CORECT: 4 ediţii în fiecare joi ale lunii mai 2015 – 7, 14, 21 şi 28 mai. A cincea ediţie, difuzată la Realitatea TV pe 30 mai, va fi un concurs COŞUL CORECT între 2 dintre câştigătorii celorlalte ediţii care au cumpărat produse ale căror valori sunt cele mai apropiate de 10.000 de lei.

Pentru fiecare ediţie a concursului Coşul Corect se organizează, pe realitatea.net/cosulcorect (secţiunea Coşul corect), o etapă preliminară pentru selecţia concurenţilor. Etapa preliminară pentru editia 1 de concurs a inceput vineri, 1 mai la ora 18:00 şi se încheie martea viitoare la ora 18:00, moment în care începe selecţia pentru următoarea emisiune Coşul Corect.

Mai multe detalii despre regulamentul concursul Coşul Corect pe realitatea.net/cosulcorect.