MENIU

Doi copii care s-au electrocutat într-o gară din Caraș-Severin, duşi cu un avion SMURD la Bucureşti

Joacă de copii sfârşită tragic, la Caransebeş

Doi copii de zece și 11 ani, care s-au electrocutat în timp ce se aflau într-o gară din județul Caraș- Severin și au suferit arsuri grave, vor fi preluați de o mașină de intervenție pentru victime multiple care îi va aduce la Timișoara, de unde vor fi preluați de un avion SMURD şi duşi la Bucureşti.

Șeful SMURD Timișoara, dr. Mihai Grecu, a declarat, marți seară, corespondentului Mediafax că doi copii din județul Caraș- Severin, care au suferit arsuri grave pe corp urmează să fie tranferați la București, la un spital, cu un avion SMURD, transmite corespondentul Mediafax.

”Doi copii de zece și 11 ani care în acest moment se află la spitalul din Caransebeș vor fi transferați la București. O mașină de victime multiple cu un echipaj se va deplasa de la Timișoara la Caransebeș, apoi, după ce-i va prelua pe cei doi pacienți, îi va transporta la Timișoara, pe aeroport unde vor fi preluați de avionul SMURD și vor fi duși la București, la spital”, a declarat medicul Mihai Grecu.

Potrivit medicilor, unul dintre copii are arsuri pe 70% din suprafața corpului, iar cel de-al doilea pe 15% din suprafața corpului.

Cei doi copii s-au electrocutat marți seară, în timp ce se jucau pe un tren, în gara din localitatea Jupa, județul Caraș- Severin.

”La ora 19.20, un minor în vârstă de 13 ani a apelat numărul unic de urgențe 112 anunţând că alți doi copii în vârstă de zece, respectiv, 11 ani s-au electrocutat. Din primele verificări se pare că cei doi copii se jucau în gara din Jupa și s-au urcat pe vagonul unui tren de marfă, electrocutându-se”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Ancuța Balint, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraș- Severin.

Mai multe articole despre:
SMURD cale ferată joacă copii electrocutaţi