MENIU

Doi copii aflaţi în grija Protecţiei Copilului, dispăruţi dintr-un parc din Timișoara! Poliția, în ALERTĂ

Poliție

Anchetă uriașă a polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale din Timișoara, după ce doi copii de 12 și 14 ani, care erau în grija celor de la Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), au plecat dintr-un parc și au dispărut. 

Incidentul s-a petrecut duminică seară, într-un parc de pe strada Nicolae Titulescu, din Timișoara. Din informațiile existente, copiii s-ar fi îndreptat în direcția Gării de Nord și au dispărut.
 
„La data de 18.09.2022,în jurul orei 18:00, DAVID MIHAI ALEXANDRU (12 ani) și MATEAȘ VALENTIN (14 ani) ar fi plecat din parcul de pe strada Nicolae Titulescu din Timișoara, în direcția Gării de Nord, iar până în prezent nu au mai revenit la Complexul de Servicii Sociale de Urgență în Domeniul Protecției Copilului (din care făceau parte)”, informează Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Timiș.
 
Potrivit sursei citate, David Mihai Alexandru are1,60 metri înălţime, păr scurt, blond, ochi albaştri. La data dispariţiei, băiatul purta pantaloni negri şi pantofi sport, tot negri și ei.

Mateaş Valentin are 1,60 metri înălţime, 50 kg, păr şaten, ochi căprui. În momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu pantaloni albaştri și pantofi sport gri.
 
"Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie", mai spun polițiștii.

Mai multe articole despre: