MENIU

Dispare o întreagă rețea TV din România

<p>Dispare o rețea TV</p>
Tele M

Ultimul post de televiziune care face parte din rețeaua Tele M din zona Moldovei este pe cale să devină istorie.

Ultimul post de televiziune care face parte din rețeaua din zona Moldovei este pe cale să devină istorie. După ce executorii au vândut spațiile și mașinile companiei, aceștia au scos la vânzare și întreaga aparatură din patrimoniul firmei controlată de controversatul om de afaceri ieșean Dănuț Prisecariu.

Autoritățile au dat ordin ca toate companiile controlate de milionarul ieșean să fie executate silit din cauza datoriilor uriașe adunate de acesta.

Dispare întreaga rețea de televiziune controlată de omul de afaceri din Iași, scrie bzi.ro. Autoritățile au aplicat procesul de executare silită și au vândut mai toate bunurile din patrimoniul SC Tele'M SRL. Tele'M Botoșani, ultima televiziune care a rămas în mâinile controversatului om de afaceri, urmează astfel parcursul Tele'M Iași, televiziune îngropată în datorii de Dănuț Prisecariu și cedată mai apoi acolitului sau, Aurel Dobasu.

La sfarsitul anului 2015, DNA Iași a efectuat percheziții la Tele M și la locuința lui Aurel Dobașu, patronul în acte al televiziunii ieșene, într-un dosar de coruptie care vizeaza finantarea postului de televiziune de firmele care aveau incheiate contracte cu institutii publice.

Mai multe articole despre:
null