MENIU

Dezvăluire-şoc în cazul militarului mort la Alba Iulia! Linia nu trebuia să fie electrificată

Ipoteză şocantă în cazul tânărului militar care a murit electrocutat, vineri, în timp ce participa la coborârea unui tanc de pe platforma unui vagon de transport, la Alba Iulia. Potritivit unor surse din CFR, linia ferată de lângă platforma de încărcare a vagoanelor nu trebuia să fie electrificată.

Surse din cadrul CFR au explicat, pentru newstea,.ro, că linia ferată de lângă platformele de pe care se face încărcarea-descărcarea vagoalelor, fie că este vorba despre tehnică militară sau marfă civilă, nu trebuie să fie electrificată..

Motivul este tocmai acela de a evita accidente tragice, precum cel de vineri, iar ancheta ar urma să stabilească de ce era curent de înaltă tensiune prin linia respectivă.  

Plutonierul Alexandru Orosz avea 33 ani şi era tatăl unei fetiţe de 5 ani. Militar veteran, Alexandru a fost misiune în Afganistan, în 201. Plutonierul era mecanic conductor pe tancurile antiaeriene Gepard la Batalionului 3 Apărare Antiaeriană din Turda şi venise la Alba Iulia pentru a debarca tehnica militară pentru ceremonia militară de 1 Decembrie. 

Mai multe articole despre:
null