MENIU

Descoperiri MACABRE în apropierea Capitalei! O persoană, dusă la audieri

Descoperiri MACABRE în apropierea Capitalei! O persoană, dusă la audieri

Descoperiri șocante la marginea Capitalei. O tânără arsă într-o valiză a fost găsită pe un câmp din Giurgiu, iar în Bragadiriu, lângă București, au fost descoperite alte rămășite umane. În cazul de la Giurgiu, procurorii au adus și o perosană la audieri. Asta în timp ce oamenii legii au avut o ședință importantă, relatează Realitatea PLUS. 

A fost audiată prima persoană în cazul crimei din Giurgiu. Este vorba despre șoferul de TIR care a filmat flăcările în care ardea corpul neînsuflețit al femeii ucise și care a transmis întreagul incident pe o rețea de socializare. 

Audierile bărbatului vin în contextul în care oamenilor legii li s-a părut suspect faptul că acesta a reușit să ajungă suficient de repede la incendiu și că, în loc să sune la 112 pentru a anunța poliția, acesta a preferat să filmeze și să transmită în direct pe o rețea de socializare. 

Vorbim despre cazul șocant petrecut în județul Giurgiu, acolo unde o femeie a fost omorâtă, apoi băgată într-o valiză căreia i s-a dat foc. Descoperire macabră a fost făcută pe un drum dintr-o zonă de câmp a județului de un șofer de TIR care se afla în zonă și care s-a oprit când a văzut flăcările. Dacă inițial acesta a crezut că este vorba despre un incendiu de vegetație, în timp ce filma și-a dat seama că, de fapt, acolo aredea cadavrul unei femei, astfel că a sunat la 112. 

După această întâmplare bizară polițiștii din Ilfov au că pe data de 18 octombrie au fost descoperite rămășite umane pe un câmp din Bragadiru, lângă București, și acum oamenii legii anchetează o nouă posibilă crimă.

Aseară a avut loc o ședință extrem de importantă la Giurgiu, la care au participat polițiști, procurori și criminaliști după ce s-a aflat despre aceste două cazuri. 

Mai multe articole despre:
giurgiu crima giurgiu