MENIU

Andreea Cosma, dezvăluiri INTIME despre procurorul Portocală: Îmi facea avansuri sexuale. Lua Xanax

Deputata Andreea Cosma a povestit prin ce calvar a trecur şi a făcut publice mesajele pe care procurorul Mircea Negulescu i le trimitea frecvent.

Procurorul îi făcea avansuri în contextul în care instrumenta două dosare în care era anchetată chiar ea dar și tatăl acesteia, Mircea Cosma. Prima întâlnire a avut loc chiar la cimitir, iar a doua într-o pădure.

"Obiectivul lui era să aibă o relație cu mine, să obțină niște favoruri de la mine. Îmi facea avansuri sexuale. El s-a răzbunat pentru că eu nu i-am dat atenție, a început acest dosar penal să îmi arate cât de puternic e. Eu nu aveam niciun cuvânt de spus.

M-am gândit să mențin acea relație de prietenie ca să pot să supraviețuiesc și măcar să nu-mi facă alte dosare. Oricum, lua Xanax. Timp de trei luni, îmi transmitea prin avocați că o să fiu arestată. Probabil s-a răzbunat că nu am acceptat avansurile. (...) S-a ajuns la discuția, hai la mare, hai la munte. I-am spus că e căsătorit și nu pot să am o relație cu el. A crezut că nu vreau, pentru că e gras. S-a dus și și-a făcut operație de micșorare de stomac. Nu aș fi putut să mă culc cu el pentru că el mi-a distrus tot, măcar demnitatea să nu mi-o distrugă. Probabil că, dacă cedam avansurilor, nu aveam dosar”, a susținut Andreea Cosma, scrie stiripesurse.ro