MENIU

DE CE VREA MAZĂRE SĂ TRANSFORME PORTUL ÎN CLUB DE NOAPTE?

DE CE VREA MAZĂRE SĂ TRANSFORME PORTUL ÎN CLUB DE NOAPTE?

Statul român este pe punctul să piardă controlul asupra Portului Constanţa, deoarece "împăratul" Radu Mazăre îl vrea cu orice preţ. Primarul susţine că va folosi banii obţinuţi din profitul portului la creşterea subvenţiei pentru încălzire, dar sindicaliştii îl suspectează că vrea să îl transforme în club de noapte.

Care este adevărul? Unde se va negocia debarcarea tehnicii NATO prin Portul Constanţa, la Bamboo sau la Fratelli? În şlapi sau în picioarele goale?

În această seară, de la ora 22.00, doi foşti miniştri ai Transporturilor, Ramona Mănescu şi Alexandru Nazare, şi actualul său gestionar, ministrul Dan Şova, alături de Ovidiu Marincea şi Rareş Bogdan, îţi spun, la “Jocuri de Putere”, câte miliarde de euro face cel mai mare port de la Marea Neagră şi de ce vrea Mazăre să şi-l pună sub pavilion de "Samba".

Cât de importantă este Constanţa în contextul conflictului din Ucraina, care sunt riscurile pentru securitatea naţională şi a NATO şi cum poate fi oprită amplasarea portului pe sambadrom?

Iar de la ora 23.15, Rareş Bogdan încearcă să răspundă, alături de invitaţii săi, Dan Diaconescu, Radu Moraru, Aurel Tămaș şi Corina Ungureanu, de ce ar vota românii un independent sau pe "Domnu' Dan" la alegerile europarlamentare. S-au săturat de partide? Ce poate face un independent într-un legislativ măcinat de lupta dintre socialişti, populari şi liberali, dar în care mişcările extremiste capătă tot mai mare reprezentare?

Numai la “Jocuri de Putere”, la Realitatea TV, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi.