MENIU

Cum să slăbeşti cu... stomacul plin. Ce aliment ai voie să mănânci

Cum să slăbeşti cu... stomacul plin. Ce aliment ai voie să mănânci 

Dacă vrei să mănânci pe săturate și totodată să-ți menții silueta ori chiar să dai jos câteva kilograme în plus, ai o soluție deloc complicată în acest sens: trebuie pur și simplu să consumi humus!

Humusul se gătește foarte ușor. De cele mai multe ori la prepararea lui se folosește năutul, care poate fi găsit în supermarket sau la piață.

Pune în blender năut fiert, susan, zeamă de lămâie, ulei de măsline, chimen pisat, câțiva căței de usturoi și sare și mixează bine până obții o pastă omogenă.

Tu alegi în ce proporții să fie toate ingredientele. De asemenea, la dorință poți adăuga și altele.

Humusul se consumă cu crackerși și legume proaspete, așa cum ar fi roșiile, castraveții sau morcovii. Aici ai o mare varietate de alegere, de aceea poți găti și servi humusul de fiecare dată în mod diferit.

Deși este un produs destul de caloric (100 grame de humus conține 180 calorii), humusul este foarte sățios și poate amăgi ușor senzația de foame. Este exact ceea de ce ai nevoie pentru a slăbi ori a păstra silueta.

Studiile arată că năutul conține extrem de multe fibre, fapt care contribuie la menținerea sub control a nivelului colesterolului în sânge.

Sursa 

 

Mai multe articole despre:
dietă slăbire humus