MENIU

Cum arată zeul BMW-urilor: atinge 100 de km în 4 secunde!

BMW M4

E maşina care întoarce capete şi sparge timpane. M4 e un pitbull cu 430 de cai si care costă 75.000 de euro.

Poti sa conduci orice masina, degeaba insa daca nu ai condus un M. Acolo e toata puterea de campioni mondiali pe care o are Germania, scrie Incont.ro.

M4 coupe este noul M3 in doua usi. Si cabrio. Pentru ca am testat masina la 12 grade cu vant din fata, am lasat cabrio sa mai astepte. E pana la urma aceeasi masina diabolica si perfecta.

E masina care intoarce capete si sparge timpane. M4 nu e insa cainele care latra si atat. E un pitbull care rupe tot de pe tine daca te-ai luat de el. Are 430 de cai si nu se zgarceste la nici unul. Ti-i da pe toti sa faci ce vrei tu cu ei. E si normal ca la 75.000 de euro sa fii proprietarul celor mai tari senzatii. Motorul este acelasi care e si pe berlina M3 (4 usi) – 6 cilindri in linie, 3 litri, biturbo (2 turbine).

M4 zboara ca un glont (0-100 km/h in 4 secunde) si se opreste numai atunci cand il pierzi si viata ta e in mainile lui. Sistemele de siguranta reactioneaza la fel de rapid precum acceleratia si panica se transforma in liniste cand ai trecut de niste limite fizice. Directie, frane, acceleratie, totul este la nivelul suprem pe care si-l doreste un un ultras BMW.

VEZI CUM ARATĂ M4 AICI

Mai multe articole despre:
BMW