MENIU

Cum arată noul Nissan Kicks, ultimul crossover urban lansat de japonezi

<p>Noul Nissan Kicks</p>
<p>Noul Nissan Kiks</p>
<p>Noul Nissan Kiks</p>
<p>Noul Nissan Kiks</p>
<p>Noul Nissan Kiks</p>
<p>Noul Nissan Kiks</p>
<p>Noul Nissan Kiks</p>
<p>Noul Nissan Kiks</p>

Nissan a găsit spațiu între Juke și Qashqai pentru a dezvolta un crossover inedit.

Noul Nissan Kicks preia o parte dintre liniile convenționale ale lui Qashqai, dar vine cu factorul cool prezent pe Juke.

Constructorii tind să amestece atât de mult poziționarea unor modele și să construiască mașini atât de apropiate ca dimensiuni, încât în unele cazuri e aproape imposibil să poți defini mașinile tocmai lansate.

Este și cazul noul Nissan Kicks, un crossover urban care tocmai a fost prezentat în Brazilia, dar care urmează să fie lansat pe majoritatea piețelor pe care activează marca japoneză, deci implicit în România, scrie Automarket.ro.

Prezentat ca un crossover de segment B, Kicks calcă astfel pe teritoriul dominat astăzi de Nissan Juke. Diferența e făcută însă de dimensiuni, pentru că noul Nissan Kicks se poziționează din acest punct de vedere exact între Juke și Qashqai.

Noul Nissan Kicks (4295 de milimetri) este cu 16 centimetri mai lung decât Juke, dar cu 8.2 centimetri mai scurt decât Qashqai, în timp ce la nivelul lățimii (1760 de milimetri) este mai îngust decât ambele cu circa 5 centimetri.

Mai multe articole despre:
null