MENIU

Culisele Statului Paralel | Lucian Duță: „Vaccinul actual nu are nicun fel de protecție în fața variantei Omicron”

Vaccin anti-Covid-19 / Sursa foto: Profi Media

Fostul șef al Casei de Asigurări de Sănătate Lucian Duță a vorbit, vineri seara, la Realitatea PLUS, despre necesitatea dozei patru de vaccin anti-Covid-19.

„Am citit și eu știrea și am crezut inițial că este o glumă. Trăim aproape într-o distopie. Aceste vaccinuri, s-a comunicat, este oficial că nu au niciun efect protectiv în fața variantei Omicron. De ce să te vaccinezi, să bagi un vaccin în tine, care nu are absolut niciun fel de eficiență împotriva actualei variante? Observăm că varianta Omicron este o variantă benignă deja. Toată Europa este liberă.

Problema este că unii se întreaba ce facem acum cu vaccinurile comandate. Se încearcă tot felul de artificii a căror finalitate trebuie să fie întotdeauna plata acestor vaccinuri pe care trebuie să le plătești să le și distrugi.

Ne facem că uităm că există deja un tratament pentru orice variantă de Covid: medicamentul Paxlovid. Observăm cu ochiul liber că varianta aceasta de Omicron nu mai are agresivitatea pe care au avut-o celelalte variante.

Vaccinul actual pe care îl are România, nu contează de la ce firmă este, nu are nicun fel de protecție în fața variantei Omicron”, a precizat Lucian Duță, în cadrul emisiunii ”Culisele Statului Paralel”.

Mai multe articole despre:
Culisele Statului Paralel lucian duta vaccin