MENIU

Cristina Țopescu a murit. Era dispărută de trei săptămâni. A fost găsită fără suflare în casă

Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a murit, transmite Realtatea Plus. Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casa ei din Otopeni, fără urme de violență, conform primelor informații. Doi câini au fost găsiți, de asemenea, morți în casa jurnalistei.

Cristina Țopescu, fosta jurnalistă și comentatoare TV a fost găsită moartă în casă, informează Realitatea Plus. 

Cristina Țopescu avea 59 de ani și se pare că dispăruse de aproximativ trei săptămâni. Apropiații jurnalistei au spus că nu au mai văzut-o de dinainte de Crăciun. O vecină a fost cea care a cerut ajutor, printr-un apel la 112.

Cristina Țopescu a murit. Poliția a oferit primele detalii despre descoperirea trupului fără viață al jurnalistei. La ora 22.00 Inspectoratul județulu Ilfov a fost sesizat de o vecină a Cristinei Țopescu. Polițiștii din Otopeni au intrat în casă și au găsit-o decedată, urmează să se facă o expertiză medicală, transmite Realitatea Plus.

Ultima postare a Cristinei Țopescu este tulburătoare

Cristina Țopescu era și consilier la Ministerul Sănătății. Nici colegii ei nu mai știau nimic de ea, dar s-au gândit că se află într-o excursie în străinătate.

În casa Cristinei Țopescu au fost găsite și patru animale de companie (patru câini). Primele informații spuneau că animalele sunt vii, că ar fi fost salvate, dar apoi s-a aflat că doi câini erau morți. Cristina Țopescu era o mare iubitoare de animale și apărătoare a drepturilor animalelor.

Cristina Țopescu (născută la 4 iulie 1960 la Oradea) a fost o prezentatoare de televiziune din România și fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu a murit. Anunțul oficial al Poliției. De ce este vorba de o moarte suspectă

Cristina Țopescu a făcut carieră în televiziune, la pupitrul știrilor, fiind ani buni craincă la Pro Tv, apoi principala prezentatoare a buletinului de știri de la Prima TV, timp de 12 ani. Cristina Țopescu a lucrat și la Antena 3. 

Cristina Țopescu a fost prima iubită și soția lui Stefan Bănică Jr. În ultima perioadă, după ce declarase că se retrage din presă, Cristina Țopescu a continuat să realizeze emisiunea "Interviuri (ne)convenționale" la Canal 33.

Jurnalista Ionela Arcanu, care a furnzat în premieră informația extrem de tristă la Realitatea Plus, a scris pe Facebook: "Surse: Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă. Nu avea urme de violență, se fac cercetări la fața locului".

Tatăl Cristinei Țopescu, fostu comentator sportiv Cristian Ţopescu a murit cu mai puțin de doi ani în urmă, pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. El fusese internat de urgență, cu o săptămână înainte de deces, la Spitalul Elias. Inima sa a cedat după șapte zile și cronicarul a suferit un stop cardio-respirator iresuscitabil.