MENIU

Coşul corect şi-a desemnat primul câştigător. Înscrierile continuă

Coşul Corect şi-a desemnat primul câştigător. Înscrierile continuă
<p>Coşul corect - startul</p>
<p>Coşul corect - &icirc;ntrecerea</p>
<p>Coşul corect - finalul</p>

Emisiunea Coşul Corect şi-a desemnat primul câştigător. Telespectatoarea Realitatea TV Andreea Munteanu a plecat acasă, la Iaşi, cu produse în valoare de 10.000 de lei. Nu uitaţi, oricare dintre dumneavoastră poate intra în concurs şi câştiga premiul săptămânal.

Concursul Coșul Corect se desfășoară chiar în hipermarket, unde doi concurenţi încercă să cumpere produse în valoare de 10 000 de lei în cel mult 45 de minute. Cel care va reuși va pleca acasă cu toate produsele alese. Cele două echipe sunt arbitrate Carmen Constantin.

Concurenţii se află sub presiunea timpului. Au la dispoziţie numai 45 de minute pentru cumpărături.

Cursa a fost strânsă, sumele foarte apropiate. Coşul încărcat de cumpărături a ajuns de această dată la Iaşi. Prima câştigătoare a concursului "Coşul Corect" este Andreea Munteanu.

Strategiile se pregatesc, concurenții se antrenează, concursul Coșul Corect intră pe ultima sută de metri pentru premiul din această săptămână - un coș de cumpărături de 10.000 de lei. Dumneavoastră veți urmări întreaga aventură azi, de la ora 17:00. Până atunci, nu uitați să vă înscrieți AICI, pentru a doua sesiune a concursului. Fie ca cel mai bun să câștige!

Pe www.realitatea.net, secțiunea Coșul corect găsiți toate detaliile despre înscrierea în concurs. Puteți intra în joc, în orice colț al țării v-ați afla. Doi dintre cei înscriși, cei mai iuți – dar și atenți la detalii-, sunt aleși pentru a participa la cursa Coșul Corect.

Pentru concursul din fiecare săptămână înscrierile pe www.realitatea.net, secțiunea coșul corect, au loc de joi, ora 18:00, până marți, ora 18:00.

Mai multe articole despre:
concurs Coşul Corect