MENIU

Cornel Nistorescu și-a spus tranșant opinia despre Dana Gîrbovan, propusă la Justiție

"Dana Gîrbovan la Justiție este o soluție de bun simț, iar nominalizarea ei de către Viorica Dăncilă este un mare curaj". Asta crede jurnalistul Cornel Nistorescu, într-o analiză la Realitatea TV.

"Prim-ministrul încearcă să-și facă o echipă. Doamna Dăncilă a venit la guvernare fără niciun fel de echipă. Încet-încet, s-a trezit cu tot felul de improvizații. Numai Cioloș a mai luat așa oameni. I-a întrebat pe unii: nu vrei să fii în Guvern, mă?

Faptul că a reușit să o convingă Dana Gîrbovan este un mare câștig. Doamna Gîrbovan este o soluție de mare bun simț și o soluție profesională", a explicat Cornel Nistorescu la Realitatea TV.

Citește și: Dana Gîrbovan, interviu exclusiv pentru realitatea.net: "Susținerea pentru OUG 13, un fake news"

El mai spune că premierul Viorica Dăncilă a dovedit că are curaj și când a acceptat să candideze din partea PSD pentru prezidențiale.

"Să vii de unul singur și să ajungi să candidezi la președinție împotriva serviciilor secrete, a binomului și a cancelariilor vest-europene este un mare curaj. Iar curajul de a aduce la ministerul Justiției o profesionistă care pune o condiție, să fie independentă și să-și respecte conștiința profesională, iarăși e un mare curaj", a mai afirmat Cornel Nistorescu la Realitatea TV.

Dana Gîrbovan, propusă de PSD pentru funcția de ministru al Justiției, a revenit pe pagina de Facebook cu precizări, după interviul acordat vineri site-ului realitatea.net.

Dana Gîrbovan: "Un singur site m-a întrebat despre Ordonanța 13". E vorba de realitatea.net

Dana Gîrbovan a scris, ieri, pe Facebook, că "un singur site m-a intrebat daca afirmatia e adevarata", referindu-se la faptul că presa a notat că ea a susținut controversata OUG 13, dar aproape nimeni nu i-a cerut și ei opinia. Cu o singură excepție.

Site-ul la care a făcut referire judecătoarea Dana Gîrbovan este realitatea.net, singura instituție media care i-a adresat această întrebare.

În interviul acordat jurnalistului Cristian Otopeanu, judecătoarea în vârstă de 40 de ani a explicat: "Asocierea numelui meu de sustinerea OUG13 e un fake news".

Citește aici detalii!

.

Mai multe articole despre:
dana girbovan