MENIU

Copil de 7 ani, lovit cu pumnii și picioarele de două învățătoare! Incidentul, mușamalizat: cine e responsabil

Agresiune - imagine de arhivă

Caz șocant: două învățătoare care au bătut cu pumnii și picioarele un copil de 7 ani anul trecut, în mai multe rânduri, la un afterschool au fost abia acum concediate.

Cea care a descoperit agresiunile fizice la care era supus copilul este chiar mama băiatului. Femeia a văzut într-o zi, când a mers mai devreme să-l ia de la afterschool, că acesta avea obrajii și urechile vinete, dar și hainele răvășite.

Când l-a întrebat ce s-a întâmplat, copilul a spus ca a fost bătut de învățătoarea sa. Părinții copilului au sesizat conducerea unității de învățământ și astfel au intrat în posesia unui filmuleț care ilustrează abuzurile de neimaginat la care a fost supus copilul de către învățătoare.

Cazul nu este singular, "corecții" similare fiind aplicate copilului și de o altă învățătoare care a înlocuit-o pe cea care se ocupa în mod normal de clasa în care se afla băiatul de 7 ani. 

Cele două învățătoare de la afterschool au ajuns subiectul unei cercetări disciplinare, în urma căreia le-a fost desfăcut contractul de muncă. În ciuda acestui fapt, femeile continuă să-și desfășoare activitatea în cadrul unității de învățământ.

 

Mai multe articole despre:
copil copil batut invatatoare afterschool