MENIU

Concediu exotic pentru Dragnea. Cum arată paradisul unde pleacă cu Irina Tănase

Dragnea, concediu exotic
<p>Maldive</p>
<p>Maldive</p>
<p>Maldive</p>
<p>Maldive</p>
<p>Maldive</p>

Liviu Dragnea pleacă într-un concediu exotic de Anul Nou, în Maldive. Dragnea va lipsi și pe perioada vacanței parlamentare, timp în care și-a delegat atribuțiile de la Camera Deputaților lui Florin Iordache.

Surse din anturajul lui Liviu Dragnea au declarat că liderul PSD va pleca în vacanță în Maldive. Nu este prima oară când alege această destinație, el plecând în vacanță în același loc și în anul 2017, potrivit stiripesurse.

Maldive este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian. Aici este situată și una din cele mai luxoase insule, Coco Pride, unde o noapte de cazare costă de la 45.000 de dolari!

Liviu Dragnea și-a delegat atribuțiile de șef al Camerei Deputaților către Florin Iordache, pe toată perioada vacanței parlamentare, adică toată luna ianuarie. Decizia a fost publicată deja în Monitorul oficial.

Devine o tradiție că atunci când șeful PSD își deleagă atribuțiile sau este plecat din țara, să se întâmple ceva.

Prin urmare ne putem aștepta la orice, asta pentru că în luna ianuarie ar urmă să fie date OUG pentru Codurile Penale, posibil și OUG pentru amnistie și grațiere, dar va fi și sesiune extraordinară pentru bugetul României.

La celebra OUG 13, Dragnea a premeditat plecarea sa, astfel încât, întors în țara, să poată să spună că el nu a fost aici și nu a știut despre acțiunile Guvernului.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea