MENIU

Companiile municipale ale lui Firea au ajuns la Curtea de Conturi

Gabriela Firea

Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti, a sesizat Curtea de Conturi cu privire la cheltuielile efectuate de către companiile Primăriei Capitalei

Pe 26 iunie 2019, Consiliul General al Municipiului București a votat bugetele a 18 companii municipale, însumate la aproximativ 1 miliard de lei. Decizia a fost luată în condițiile în care deciziile de înființare a acestor companii au fost declarate ilegale de către Curtea de Apel București.

 Acum, cei din opoziție iau atitudine. Prin intermediul preşedintelui PNL Bucureşti - Violeta Alexandru, a fost sesizată Curtea de Conturi a României pentru a fi verificate cheltuielile din bugetul public.

„Am sesizat, cu nr. de înregistrare, prin adresă oficială, Curtea de Conturi, cerându-i să verifice legalitatea cheltuielilor efectuate de către Companiile Primăriei Capitalei după ce instanța a hotărât anularea Hotărârilor de înființare. Sesizarea este depusă alături de colegii mei, Consilieri Generali PNL. Scurt!”, a scris, miercuri, pe Facebook, Violeta Alexandru, publicând și sesizarea depusă.

Mai multe articole despre:
Curtea de conturi sesizare Gabriela Firea