MENIU

Mobilizare impresionantă de forțe în apropierea unei policlinici din Târgu Mureș, din cauza unui colet SUSPECT! Ce se afla în interior

Sursa foto: Facebook

Alertă în Târgu Mureș! Un colet abandonat în zona unei policlinici din oraș a pus pe jar poliția și pe reprezentanții SRI, în această dimineață, după ce prezența sa a fost anunțată printr-un apel la numărul unic de urgență 112. Din primele informații, ar fi vorba despre un troler. 

În această dimineață, în jurul orei 07.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au  fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Liviu Rebreanu din localitate, se află o valiză suspectă.

La fața locului, s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului  Târgu Mureș care a procedat la asigurarea zonei, delimitând un  perimetru de siguranță în locul în care se află valiza, restricționând, totodată, traficul din apropiere.

De asemenea, la fața locului, s-au deplasat un echipaj de ambulanță, reprezentanți I.S.U.,  jandarmi, precum și o echipă pirotehnică din cadrul S.R.I, pentru  efectuarea verificărilor necesare.

In urma activităților specifice întreprinse, s-a stabilit faptul că valiza este goală, în continuare, efectuându-se verificări pentru identificarea proprietarului și clarificarea întregii situații de fapt.

Mai multe articole despre:
troler colet suspect mures politie sri