MENIU

CINE CONDUCE ROMÂNIA? Cozmin Guşă şi Ioan Rus i-au analizat pe cei mai importanţi lideri ai României

Cine conduce România? Ce îi recomandă pe lideri şi care le sunt limitele? Dar care sunt perspectivele în ceea ce-i priveşte? O analiză obiectivă, venită din inima Transilvaniei, a oferit răspunsuri la toate aceste întrebări. 

Despre KLAUS IOHANNIS, preşedintele României

"Nu se câştigă alegerile cu performanţe externe. În România, cu atât mai puţin decât în altă ţară. Pe această portanţă bună, chiar înaltă, pe care o are în acest moment, are o mare vulnerabilitate legată de implicarea în jocul intern, nu doar din punct de vedere personal, şi prin intermediul unor vectori sau a unor formaţiuni politice credibile care să îşi asume jocul lui şi să poată să strângă voturi", spune Cozmin Guşă

"Pe măsură ce se va apropia momentul în care va dori să câştige eventual un al doilea mandat, va trebui să iasă în piaţă. Fără să joace, stând aşa doar, nu ştiu dacă nu cumva nu va reuşi să obţină un al doilea mandat", crede Ioan Rus, membru PSD. 

Cozmin Guşă: PSD are acum un act HAOTIC de guvernare. Care sunt motivele

Despre MIHAI TUDOSE, premier

"Revolta lui Tudose de săptămâna trecută a fost bazată pe faptul că s-a umplut paharul şi din ce în ce mai mulţi oameni veneau pe bileţel, pe ăsta îl pui acolo, pe ăsta dincolo. Păi conform cărei decizii? Nicio decizie", a declarat Guşă.

"Mihai Tudose e suficient de bine structurat încât să facă faţă poziţiei pe care o deţine în acest moment", spune Rus.

Despre LAURA CODRUŢA KOVESI, procurorul-şef al DNA

"Toată această strategie a unor vinovaţi, că eu nu am văzut vreun nevinovat care să urle foarte tare împotriva Laurei Codruţa Kovesi în acest moment, toată această strategie de victimizare a unor vinovaţi, nereuşind s-o distrugă, a reuşit să o întărească", spune Cozmin Guşă. 

"Procurorul general sau procurorul şef DNA sau DIICOT nu au cum să fie oameni iubiţi de o anumită categorie de oameni. Nu au cum într-o ţară coruptă", a declarat Rus.

Ioan Rus: "Dacă Năstase ajungea preşedintele României, eram..."

Despre EDUARD HELLVIG, directorul SRI

"Mult mai înţelept decât l-ar fi recomandat anii şi experienţa anterioară, a reuşit performanţa să aducă pacea în sistemul de la SRI în vremuri grele", spune Cozmin Guşă. 

"Vin alegeri, acolo va trebui să fie foarte atent ca să reuşească să ţină instituţia departe de orice", crede Ioan Rus.

Ce este în realitate GRUPUL DE LA CLUJ, "care face şi desface jocurile de putere în România"

Liviu Dragnea, preşedintele PSD

"Liviu Dragnea a făcut o şmecherie. Şi-a făcut propriul PSD. Propriul PSD e fostul birou executiv central, CEX de astăzi", spune Cozmin Guşă.

De ce este CLUJUL cel mai cosmopolit oraş din România

Despre LIVIU POP, ministrul Educaţiei, şi FLORIAN BODOG, ministrul Sănătăţii 

"Cel care e ministrul Învăţământului, Liviu Pop, cu care am fost coleg, acum e ieşit din formă. Ministrul Sănătăţii, tot sistemul. Eu cred că e cel mai slab ministru din Guvernul acesta", spune Rus.

 
Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă Ioan Rus Klaus Iohannis