MENIU

Cinci plante care luptă cu diabetul

Cinci plante care luptă cu diabetul

Natura ne-a pus la dispozitie mai multe plante aromatice, condimente care pot ajuta la scaderea nivelului de zahar din sange. In numeroase cazuri, s-a constatat ca utilizarea acestora nu numai ca regleaza nivelul de glucoza din sange la diabetici, dar, de asemenea, trateaza inflamatiile cauzate de diabet.

Daca aveti diabet zaharat si doriti sa reduceti doza de medicamente, adaugati aceste plante naturale si condimente in dieta de zi cu zi:

Scortisoara

A atras atentia comunitatii medicale gratie antioxidantilor sai si proprietatilor antibacteriene. Ai grija ce scortisoara alegi! Caut-o pe cea originara din Ceylon. Este cea mai buna alegere care iti aduce numeroase beneficii.

Mai multe cercetari au aratat ca scortisoara are capacitatea de a scadea rezistenta organismului la insulina. In al doilea rand, ea scade nivelul de colesterol.

Salvia

Este binecunoscut faptul ca salvia ajuta memoria si imbunatateste starea de spirit. Recent, un studiu a demonstrat ca uleiul de salvie esential ajuta tinerii sa-si aminteasca lucrurile mai bine. De asemenea, ii face mai calmi, mai concentrati.

In plus, salvia joaca un rol vital in lupta impotriva microbilor, oferindu-va calitatile calmante atunci cand va bucurati de o cana de ceai. Cei mai puternici antioxidanti din aceasta planta te ajuta sa lupti cu diabetul.