MENIU

Cererea pentru intrarea în INSOLVENŢA a Rewe România a fost retrasă

<p>Penny Market</p>

SC Nova Gama SRL, firma din Maramureş care a depus la Tribunalul Ilfov o cerere de intrare în insolvență a REWE România SRL, renunță la cerere, precizând că aceasta este nefondată, informează un comunicat al REWE GROUP. 

SC Nova Gama SRL, o companie cu un singur salariat din judeţul Maramureş, a cerut insolvenţa Rewe România SRL, parte a concernului german Rewe Group şi operatorul lanţului de magazine Penny Market şi XXL Mega Discount.

Ulterior, cererea a fost retrasă, fiind considerată nefondată.

"Cererea este nefondată şi vom renunța la judecarea acestei cauze în cel mai scurt timp, societatea SC Nova Gama SRL nemaiavând nicio pretenție de nicio natură de la societatea Rewe România SRL", a declarat Fira Mladinescu, reprezentantul legal al firmei SC Nova Gama SRL, din Jud. Maramureş, în calitate de creditoare în cadrul dosarului nr. 1599/93/2014 aflat pe rolul Tribunalului Ilfov având ca obiect cererea de intrare în insolvență formulată împotriva Rewe România.

"Societatea noastră nu are debite față de SC Nova Gama SRL, cererea de intrare în insolvența formulată de către societatea anterior menționată în dosarul nr. 1599/93/2014 aflat pe rolul Tribunalului Ilfov este nefondată. Pe această cale, asigurăm toți partenerii noştri că nu există motive de îngrijorare cu privire la capacitatea de plată a societății nostre şi nici cu privire la desfăşurarea relațiilor contractuale", a declarat Oliver Eifler, Administrator al SC Rewe România SRL.