MENIU

Cel mai mare Black Friday din toate timpurile. Care este explicația-SURPRIZĂ

Black Friday 2017

Black Friday 2017. Marile magazine se așteaptă la vânzări cu 50% mai mari decât anul trecut. Motivul? Explozia consumului din 2017, pe fondul stimulării venite de la Executiv. S-ar atinge astfel un record al veniturilor încasate de comercianți în perioada de Black Friday, mai ales că și anul acesta sunt două weekenduri de reduceri. Șefii eMag se așteaptă la comenzi de 350 mil. lei, față de 300 mil. lei anul trecut, și la vânzarea a 1,3 milioane de produse.

BlacK Friday 2017 - Lista ofertelor din Vinerea Neagra la eMAG va putea fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG Ghid Black Friday - Au fost anuntate ofertele - Vezi LIVE diferenta intre preturi


Black Friday 2017. Pe fondul creşterii consumului comercianţii online se aşteaptă la vânzări record cu ocazia eveni­men­tului de shopping Black Friday, mai mari chiar şi cu 50% faţă de anul anterior, nu doar pentru gadgeturi hi-tech şi televizoare, ci şi pentru produse fashion sau alte categorii de produse şi servicii, inclusiv cele de comunicaţii.

Black Friday 2017. În febra campaniilor promoţionale de Black Friday, eveniment organizat pe plan local începând cu 2011, au intrat şi unii dintre cei mai mari jucători din economie (Carrefour, Orange, Vodafone, Telekom, Digi), care în­cear­că să profite de contextul favorabil consu­mului, care le-ar putea aduce încasări apro­piate de cele din decembrie, care se situează în mod tradiţional la un nivel record.

Black Friday 2017. Vânzările ar putea ajunge uşor la 920 mil. lei (200 mil. euro) doar în ziua de vineri, potrivit ZF, în condiţiile în care, conform unei cercetări de piaţă realizate de compania Kantar Millward Brown România, 79% dintre românii cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani au auzit despre Black Friday şi 45% vor să achizi­ţioneze ceva.

Black Friday 2017. Doar cel mai mare magazin online local mizează pe vânzări de 350 mil. lei pe durata zilei de vineri. „Ne aşteptăm la comenzi de 350 mil. lei. Anul trecut am avut comenzi de 300 mil. lei. Ne-am aşteptat la mai puţin şi am fost surprinşi de amploarea evenimentului. Ne aşteptăm la 1,3 milioane de produse vândute", a declarat Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG, care administrează cel mai mare magazin online local.

Războiul giganților de Black Friday 2017. Cu ce oferte "bombă" vin Vodafone, Telekom și Orange

Black Friday 2017. Cea mai aşteptată zi din an, Black Friday, este vineri, 17 noiembrie, atunci când eMAG, cel mai mare magazin online din ţara noastră va da startul reducerilor.

Black Friday 2017. eMAG nu anunţă ora la care începe campania de reduceri, însă ultimele ediţii au fost organizate în jurul orei 7:00. La prima ediţie, din 2011, eMAG a anunţat ora lansării Black Friday, iar aproape 100.000 de  persoane dădeau click pe refresh pe pagină. Toate sistemele IT ale magazinului au căzut, iar toată ziua s-a muncit la repararea lor.

Black Friday 2017. Cei care vor să afle ora la care începe Black Friday la eMAG trebuie să îşi instaleze aplicaţia disponibilă pe Google Play şi App Store. Activează notificările ca să poţi fi anunţat de îndată ce se dă startul. Cei care sunt cu ochii pe oferte trebuie să ştie că şansele de a prinde un super preţ cresc odată cu instalarea aplicaţiei.

Black Friday 2017. Anul trecut, de Black Friday, în primele 10 minute ale evenimentului de shopping, nu mai puţin de 78% dintre comenzile plasate de clienţi au fost făcute din aplicaţia eMAG, în timp ce 19% de pe site şi 3% de pe varianta de mobil a site-ului.

Pentru a fi siguri că şi anul acesta au cât mai multe şanse să-şi cumpere produsul dorit la preţ de Black Friday, clienţii au la dispoziţie un ghid de cumpărături detaliat de eMAG. Iată care este acesta.

Cum să nu fii păcălit de BLACK FRIDAY! Cum detectezi adevăratele reduceri

Black Friday 2017. Isteria promoţiilor şi reducerilor de preţ care va culmina în zilele de 17 și 4 noiembrie poate să te păcălească dacă nu eşti atent, spun specialiştii.

Black Friday 2017. Întrucât fenomenul a luat amploare în toată lumea, iar clienții devin tot mai interesați, odată cu reducerile oficiale, apar și oferte false, care nu fac parte din promoția Balck Friday.

Black Friday 2017.  Publicația The Atlanta Journal a publicat un articol în care oferă cititorilor mai multe sfaturi pentru a nu se lăsa înșelați.

Black Friday 2017.  Jurnaliștii îi îndeamnă pe oameni să studieze cu atenție ofertele la produsele pe care doresc să le achiziționeze, însemnând preț și caracteristici. Astfel, atunci când apare explozia de reduceri, să știe care sunt cele reale și convenabile.

Black Friday 2017.  De asemenea, oamenii sunt sfătuiți să-și facă o strategie, să știe clar ce produse vor să cumpere și din ce magazine. Asta îi va ajuta să se concentreze asupra lucrurilor de care chiar au nevoie și să economisească bani.

Black Friday 2017.  Pentru a ajunge cât mai repede la produsele dorite, se recomandă o parcurgere prealabilă a magazinelor, pentru a știi unde sunt așezate produsele avute în vedere.

Black Friday, zi neagră pentru amatorii de chilipiruri neatenți

Black Friday 2017, zi neagră pentru amatorii de chilipiruri neatenți. Produsele cu reduceri fabuloase reprezintă modalitatea preferată de înșelăciune în perioada Black Friday, potrivit specialiștilor în securitate IT.

Black Friday 2017. Specialiștii în securitate cibernetică avertizează asupra tentativelor de fraudă pe care răufăcătorii le operează în perioada de Black Friday, eveniment organizat în România începând din 17 noiembrie.

Black Friday 2017. Vectorul de atac principal folosit în timpul acestor acțiuni comerciale este țintirea potențialilor clienți cu e-mail-uri care promit chilipiruri.

Black Friday 2017. Infractorii cibernetici își sporesc șansele de succes ale tentativelor de înșelăciune prin țintirea potențialelor victime cu mesaje care prezintă produse cu reduceri substanțiale, ceea ce determină anumiți utilizatori să încerce să le cumpere, ignorând aspecte precum reputația comerciantului sau siguranța tranzacției.

Black Friday 2017. Față de campaniile de Black Friday organizate în alte țări, ofertele derulate în România pe toată durata anului calendaristic fac ca riscul la care se expun utilizatorii prin tentative de phishing să fie constant. În acest context, folosirea unei soluții de securitate poate face diferența între accesarea unor site-uri periculoase care colectează parole sau date de pe card și navigarea în siguranță.

Mai multe articole despre:
black friday 2015