MENIU

Cel mai bogat român și-a părăsit soția pentru un fotomodel cu 26 de ani mai tânăr decât el

Cel mai bogat român și-a părăsit soția pentru un fotomodel. Foto: Captură YouTube

Cel mai bogat român și-a părăsit soția pentru o vedetă cu peste 20 de ani mai tânără ca acesta. Este vorba de miliardarul Daniel Dines, primul antreprenor de succes în IT cu o companie de miliarde. Acesta se întâlnește acum cu Iuliana Doroftei. Fondatorul UiPath a pus capăt unei relații de aproape 10 ani pentru fotomodelul de 25 de ani care face furori când urcă pe podium. 

Aceasta este Iuliana Doroftei, tânăra de doar 25 de ani care a reușit să îi sucească mințile celui mai înstărit român la ora actuală. Vedeta care a câștigat un concurs de fashion l-a cucerit pe miliardarul Daniel Dines cu senzualitatea și tinerețea sa.

În vârstă de 51 de ani, Daniel Dines a pus capăt unei relații de lungă durată de 10 ani. Înainte a fost căsătorit cu Simona Ileana Comănescu de care a divorțat în 2013. Iuliana Doroftei este mai tânără cu 26 de ani decât miliardarul român.

Alertă maximă în Senat. Un fum gros a umplut întreaga sală. Aleșii au fost evacuați

Dines și asociatul său, Marius Tîrcă, au reușit să pună România pe harta industriei high-tech cu compania lor specializată în robotică și inteligență artificială.

UiPath, compania primului miliardar român din IT a fost listată la bursa de la New York în 2021 și a înregistrat câștiguri uriașe. Dines spunea că a vândut atunci 24 de milioane de acțiuni la un preț de 56 de dolari bucata, firma a fost evaluată ulterior la 29 de miliarde de dolari. 

Medicii de familie se pregătesc să taxeze consultațiile. Casele de Asigurări de Sănătate nu le-au virat plățile integrale pentru luna octombrie