MENIU

Ce se întâmplă dacă aplici usturoi tocat pe această parte a corpului tău? Efectul apare în 5 minute

10 beneficii miraculoase ale usturoiului

Usturoiul este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut, sub forma de aliment pur. Iata ce se intampla insa daca il aplici dupa aceasta metoda!

In prezenta sucului sau, germenii de raceli, gripe si viroze nu au nici o sansa. Descompune flegma, combate infectiile, degajeaza sinusurile, bronhiile si plamânii, scrie site-ul frunza-verde.ro.

Este o planta atât de puternica, încât, atunci când e aplicată pe picioarele cuiva, intra rapid în sânge si poate avea un efect benefic în plamâni. O cataplasma cu usturoi pusa pe talpile picioarelor este foarte buna pentru oprirea tusei si alungarea racelilor. Se face tocând câtiva catei de usturoi, amestecându-i cu putin untdelemn de masline si aplicând mixtura pe talpi.

Oameni bolnavi de plamâni – ajunsi în pragul mortii – suferind de tot felul de maladii respiratorii (astma, emfizem si oribilele bronsite, alergii si abcese pulmonare) s-au vindecat si au laudat aceasta planta miraculoasa.
Învinge germeni de care penicilina nici nu se atinge

In 1948, dupa ani întregi de cercetari, oamenii de stiinta au confirmat, în sfârsit cu fermitate, “puterea de penicilina” a usturoiului, izolând diversele substante din el. Alliina, prima substanta izolata, avea efect contra germenilor care cauzeaza intoxicatia cu salmonella, dizenteria si contra stafilococilor care provoaca furunculele si ulceratiile purulente ale pielii.

Mai mult pe frunza-verde.ro.

Mai multe articole despre:
răceală usturoi antibiotic tâlpi