MENIU

Ce înseamnă când visezi un mort

Ce înseamnă când visezi un mort

Ce însemnă când visezi un mort? Ei bine, trebuie să luaţi în considerare şi contextul în care apare "Mort". Încercaţi să va amintiţi cât mai multe din vis.

Bărbat mort

Bărbatul mort în vise reprezintă o avertizare asupra faptului că va trebui să faceţi faţă unor greutăţi din viaţă de zi cu zi.

Bunic mort

Un bunic mort în vise nu este un semn bun, probabil chiar şi nemulţumiri aduse din greşeli.

Dacă visaţi că bunicul mort trăieşte înseamnă sănătate şi viaţă lungă. Totodată, ar putea însemna şi faptul că va este dor de el, că va doriţi să va retrăiti timpul petrecut cu el atunci când era în viaţă.

Copil mort

Dacă visezi un copil mort semnifică o supărare sau o dezamăgire în viitor. De asemenea, dacă îţi vezi copilul mort semnifică că bunăstarea ta este ameninţată. Alternativ, dacă visezi un copil născut mort sugerează că ţi-ai pierdut încrederea în ceva sau în cineva.

Frate mort

Un frate mort în vise este un semn bun, semnificând viaţă lungă şi senină.

Dacă visaţi că purtaţi o discuţie cu un frate mort înseamnă că va este dor de acesta şi încercaţi să retrăiti experienţele avute cu el.

Mort

Visul în care vezi sau vorbeşti cu morţi face referire asupra unor influenţe negative din partea unor persoane din cercurile de cunoscuţi. Acest vis poate fi, de asemenea, o cale de exprimare a sentimentelor faţă de cei care au trecut în nefiinţă.

Dacă visezi o persoană care a murit cu mult timp în urmă, atunci visul sugerează situaţia curentă sau relaţia din viaţă ta care seamănă cu calităţiile persoanei decedate. Visul poate descrie modul în care trebuie să lăsaţi această relaţie sau situaţie să se încheie.

Sursa: visele.ro

Mai multe articole despre:
bărbat mort somn vis