MENIU

Ce făcea Iulia Vântur în timp ce Salman Khan era dus la închisoare

<p>Iulia Vantur</p>
Ce făcea Iulia V&acirc;ntur, &icirc;n timp ce Salman Khan era dus la &icirc;nchisoare
<p>Iulia Vantur</p>

Salman Khan a fost condamnat pentru o greşeală din 1998! Atunci, starul de la Bollywood ar fi omorât două antilope dintr-o rasă rară, protejate de lege, fiind acuzat de braconaj. Iulia i-a fost alături de fiecare dată, însă de data aceasta, românca noastră se află departe de el.

Actorul a fost închis şi nu scapă de cel puţin câteva zile de puşcărie. El are dreptul de a ataca decizia justiţiei la o instanţă superioară şi poate scăpa basma curată, aşa cum a făcut-o şi în trecut, când a mai avut probleme cu legea. Avocaţii au anunţat deja că vor depune recurs şi îl vor scoate din închisoare pe cauţiune.

Iulia Vântur, iubita lui, se află în aceste momente departe de Salman Khan. Joi, 5 aprilie, când indianul a fost dus la închisoare, românca se afla la Abu Dhabi, scrie Click.

„Şi anul acesta, am sărbătorit Paştele catolic în călătorie, aşa că nu am prins sărbătorile nici în India, nici în România. Mi-aş fi dorit să pot să mă bucur de pasca şi bucatele preparate de mama, însă nu s-a putut", a povestit Iulia Vântur.

Fosta gazdă a emisiunilor „Ferma Vedetelor" şi „Dansez pentru tine", de la Pro TV, a trebuit să meargă în capitala Emiratelor Arabe Unite, împreună cu un alt star mai tinerel, pe numele său Atif Aslam (35 de ani). Cei doi au turnat în Abu Dhabi un videoclip al unei piese compuse chiar de Salman Khan.

Mai multe articole despre:
Iulia Vântur salman khan