MENIU

Caz revoltător în Vaslui: 2 fetițe, agresate sexual de bătrânul pe care-l ajutau - Detalii șocante: erau puse să jure pe Biblie că nu spun nimic

agresiune fata

Un nou caz revoltător de agresiune sexuală asupra unor minori. Două fete de 9 și 12 ani din Vaslui au fost puse să jure cu mâna pe Biblie că nu vor dezvălui nimănui că sunt abuzate sexual, relatează Realitatea PLUS. Autorul are 70 de ani și este administratorul unui lăcaș de cult dintr-un sat din județul Vaslui. 

 

Două surori de 9 și 12 ani au fost agresate sexual timp de mai mulți ani de administratorul unui lăcaș de cult din județul Vaslui. Totul a început în toamna anului 2019. Bărbatul de 70 de ani suna la familia celor două fete și cerea să fie ajutat de ele cu niște cumpărături la magazin. Cele două surori au tați diferiți și locuiesc separat. 

Abuzurile asupra celor două fete au continuat timp de trei ani, până în vara anului 2022, când sătenii au observat primele semne suspecte. Când una din fete ajungea la administratorul bisericii acasă, acesta încuia poarta, povestesc oamenii din sat. Fata cea mare, de 12 ani, a reușit să scape de mai multe ori din mâinile agresorului. Însă anul trecut l-a surprins chiar când a abuzat-o pe sora sa cea mică. Atunci a povestit acasă, mamei sale, care a alertat Poliția.

Potrivit surselor din anchetă, bărbatul le amenința că li se poate întâmpla ceva rău dacă vor dezvălui ceva. Fetele erau puse chiar să jure pe Biblie: „Jur că nu voi spune nimic din ce ați făcut cu noi”, era promisiunea pe care erau obligate să o spună de bărbatul de 70 de ani.

În prezent, acesta se află sub control judiciar după ce și-a recunoscut faptele de abuz sexual asupra fetelor. El a făcut dezvăluiri șocante în fața polițiștilor. A dat detalii despre agresiunile sale. Bărbatul a spus că fata cea mare a fost abuzată de cinci ori, în timp ce cea mică, de două ori. Deși a dat declarații detaliate în fața anchetatorilor, ulterior s-a răzgândit și a retractat toate declarațiile făcute. 

Bărbatul de 70 de ani a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală în formă continuată. 

Abuzurile asupra fetelor au fost confirmate și de psihologi de la Protecția Copilului, după ce au fost audiate, potrivit Realitatea PLUS.