MENIU

Caz CUTREMURĂTOR: copil din România, "ÎNCHIRIAT" de propria soră unui PEDOFIL GERMAN

Pedofilul german "închiria" băiatul de la sora şi cumnatul său

Germanul Wendt Mayco Norbert (58 de ani) este de vineri în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj după ce, potrivit anchetatorilor, ar fi întreţinut, timp de doi ani, relaţii sexuale cu un copil de 14 ani.

Anchetatorii spun că cei care îl ajutau pe german să ajungă la copil erau chiar sora băiatului şi soţul acesteia. Wendt Mayco Norbert are, conform procurorului şef al DIICOT Sălaj, Dan Buduşan, afaceri în România, la Cluj şi la Sibiu.

În Sălaj a ajuns în 2012, mai întâi în vizită la rude prin alianţă, astfel intrând în contact cu sora băiatului şi cu soţul acesteia, Augustin Rostaş, în a căror îngrijire se afla băiatul, pe atunci în vârstă de 12 ani. Procurorul-şef spune că bărbatul, care în Germania are soţie şi copii, a ştiut cum să-l abordeze pe băiat astfel încât să şi-l apropie, scrie click.ro.

„Îl plimba prin tot felul de oraşe, îi arăta castele, îl ducea la ştrand. I-a câştigat încrederea, astfel că între cei doi s-a creat o relaţie foarte apropiată, dar nefirească“, explică Buduşan. Bărbatul venea la Şimleu o dată la câteva luni şi stătea câte două – trei săptămâni, timp în care întreţinea de mai multe ori relaţii sexuale orale şi anale cu băiatul în camerele unor pensiuni din oraş. Pedofilul plătea cumnatului băiatului sume cuprinse între 100 şi 500 de lei, „tariful“ ajungând, în unele cazuri, în funcţie de durata şederii, şi la 1.000 de lei. „Mai mult, după ce mergea în Germania, el expedia de acolo cadouri – role, bicicletă, ceasuri – pentru copil, dar şi pentru sora şi cumnatul acestuia“, detaliază procurorul-şef.