MENIU

Robbie Williams, cerinţe ciudate pentru concert: 280 de prosoape, 48 de ouă, 1 kg de ciuperci şi...

Robbie Williams (41 de ani) promite să ofere românilor o experienţă cu adevărat de neuitat. Pentru acest concert, cântăreţul primeşte 1,5 milioane de euro, scrie Adevarul. Acesta a avut diverse cerinţe, printre care: 80 de prosoape, mâncare sănătoasă şi vegană, patru ziare britanice diferite, 24 de gogoşi.

Robbie Williams a aterizat, joi, în jurul orei 18:00 pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“. Acesta a fost însoţit de soţia lui, fotomodelul american de origine turcă Ayda Field, de Teddy, fiica lui în vârstă de trei ani, şi de câinele familiei, un ciobănesc mioritic pe nume Spencer.

Concertul artistului britanic dă peste cap traficul rutier din centrul Capitalei. Astfel, în perioada 16 iulie, ora 18:00 - 18 iulie, ora 08:00 circulaţia rutieră va fi oprită pe bd. Unirii, între bd. I.C. Brătianu şi bd. Libertăţii, în Piaţa Constituţiei şi pe bd. Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi bd. Naţiunile Unite.

Accesul publicului în zona de desfăşurare a concertului se va face începând cu ora 16:00, prin cele două intrări amenajate pe bulevardul Libertăţii - intrarea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre bulevardul Regina Maria. Concertul de la Bucureşti al lui Robbie Williams, „cel mai important eveniment al anului 2015“ Peste 300 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică la concert, organizatorii estimând aproximativ 63.000 de spectatori.

Robbie Williams vrea să aibă în culise două camere speciale: una pentru masaj şi una pentru relaxare, unde să fie şi o încăpere pentru jocurile pe X-box. Totodată, acesta a specificat că vrea să predomine culorile mov şi cafeniu. Cântăreţul mai cere gumă de mestecat cu diferite arome, 280 de prosoape, mâncare sănătoasă şi vegană, patru ziare britanice diferite, 24 de gogoşi, 16 litri de lapte, un kilogram de ciuperci, 50 de kilograme de gheaţă şi 48 de ouă.
Potrivit organizatorilor, artistul britanic a cerut să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile. Pentru masa de prânz şi cină s-au solicitat peşte cu carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi.
Artistul a mai cerut ca în backstage să aibă un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt şi băuturi energizante necarbonatate.