MENIU

Cătălin Tolontan, prima reacție după vânzarea ziarului Gazeta Sporturilor

Catalin Tolontan

Catalin Tolontan a oferit prima reacție, după ce Gazeta Sporturilor a fost achiziționată de Ringier Sportal SRL.

După cum realitatea.net a informat acum o săptămână, Cătălin Tolontan va ocupa funcția de coordonator editorial la Ringier, cu atribuții foarte importante, urmând să fie responsabil atât de Gazeta Sporturilor, print și online, cât și de Libertatea, print și online.

De asemenea, în urma tranzacției dintre Intact și Ringier, domeniul tolo.ro și conținutul editorial al site-ului au trecut tot în portofoliul Ringier, companie care se va ocupa și de publicitatea de pe site, a mai scris realitatea.net. 

Citește și: Cătălin Tolontan, dat în judecată după "Dosarul Shanghai". Se cer despăgubiri uriașe

În urma tranzacției, Catalin Tolontan a scris pe tolo.ro: "Ringier, o companie elvețiană cu afaceri globale de un miliard de euro pe an, achiziționează cotidianul de sport fondat în 1924 în România și siteul său, cunoscut și pentru investigațiile jurnalistice.

2 iulie e o dată pe care, în maliția lui, timpul a făcut-o specială pentru un grup de ziariști sportivi și publicul lor.
2 iulie 1997 – prima ediție a cotidianului ProSport, fondat de Media Pro și realizat de o echipă de ziariști condusă de Ovidiu Ioanițoaia.
2 iulie 2003 – echipa de reporteri pleacă de la ziarul ProSport, cumpărat de Ringier, și ajunge la Gazeta Sporturilor, deținut de Intact.
2 iulie 2018 – Ringier cumpără, de la grupul Intact, Gazeta Sporturilor, împreună cu aceeași echipă de jurnaliști.

[...]

Acum, când alții pot asigura o dezvoltare mai amplă pentru brandul GSP, Intact vinde Gazeta către Ringier, așa cum în anul 2000 Ringier l-a cedat către Intact.

Din conferința de presă ținută în vara lui 2000, la București, ca ziarist îmi amintesc exact aceste cuvinte ale executivilor Ringier: ”Dăm mai departe Gazeta ca să oferim o șansă mai bună ziarului”.

Azi, titlul face drumul invers"

Citește articolul aici!

Gazeta Sporturilor este singurul cotidian național de sport din România, fiind fondat în 1924.

Achiziţia este aşteptată să se finalizeze în septembrie 2018, in prezent aceasta fiind supusă aprobării privind controlul fuziunilor la autoritățile competente.

CITEȘTE AICI TOATE DETALIILE!

 

 

.