MENIU

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Suporteri răniți după ce s-au apropiat de autocarul Argentinei

Opt suporteri răniți în încercarea de a se apropia de autocarul Argentinei

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Opt suporteri au fost răniți ușor sâmbătă, după ce au încercat să treacă bariera de securitate pentru a se apropia de autocarul echipei Argentinei, la sosirea la stadionul din Belo Horizonte, informează AFP.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cei opt suporteri: patru brazilieni, trei argentinieni și un columbian, au primit îngrijiri la postul medical al stadionului, iar apoi au primit acordul poliției să părăsească arena.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Pentru a garanta accesul autocarului în stadion, polițiștii au fost nevoiți să utilizeze muniții neletale în vederea dispersării fanilor care au trecut barajul de securitate", au anunțat forțele de ordine.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Pe de altă parte, 19 fani din Argentina bănuiți că au intrat ilegal în Brazilia au fost reținuți în stadion și predați forțelor de securitate argentiniene.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Reprezentativa Argentinei s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, sâmbătă, la Belo Horizonte, cu scorul de 1-0 (0-0), selecționata Iranului, în etapa a doua a grupei F a competiției.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Unicul gol al meciului a fost marcat de Lionel Messi, în minutul 90+1.

Mai multe articole despre:
meci argentina suporteri răniţi