MENIU

Camorra de la malul Mării Negre: Mazăre, Constantinescu și Ivașcu - afaceri de milioane în aviație

<p>Radu Mazăre </p>

Corpul de Control al Ministerului Transporturilor, trimis saptămâna trecută la Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu", a constatat anumite ilegalități în contractele încheiate de conducerea acestuia, nereguli sancționate de Consiliul de Administrație al AIMK în Adunarea din 07.10.2014 (vezi document), scrie just-news.ro.

Ilegalitățile comise de fostul purtător de cuvânt al lui Nicușor Constantinescu, actualmente director general al aeroportului, servesc intereselor “tripletei de aur” în industria aviatică din Constanța, aducând profituri de milioane de euro unor afaceriști ce aparțin zonei lor de influență. 

În același timp, primarul Constanței, Radu Mazăre, și-a făcut un obicei din a ataca în fiecare lună procurorii DNA. În septembrie, nemulţumit de anchetele DNA, îi înjura pe procurori şi promite că, dacă nu iese Victor Ponta preşedinte, el „nu mai stă” (în funcție – n.n.) ca să aibă dimineaţa şi la prânz şedinţe cu avocaţii. Și tot săptămâna trecută, Nicușor Constantinescu, președintele suspendat al CJ Constanța, care se sustrage de mai bine de jumătate de an anchetelor penale ale DNA, a transmis de peste Ocean, că vrea să se întoarcă în România, “dar dacă vin și mă execută un comando de poliție politică DNA, vin și le spun."

Articolul integral pe just-news.ro.

Mai multe articole despre:
Nicuşor Constantinescu Radu Mazăre Camorra