MENIU

Bomba climatică, noua armă de distrugere în masă

Un general NATO vorbește despre arme prin care se influențează clima. Foto/captură video

Un general NATO, Fabio Mini, a făcut declaraţia anului, avertizând că omenirea se află într-un război mondial climatic de câţiva ani.

Acest război este unul nou, care are la bază armele chimice ce sunt îndreptate spre modificarea climei. Generalul NATO Mini a oferit un interviu şocant unei televiziuni italiene şi susţine că cel de-Al Treilea Război Mondial se află în plină desfăşurare şi cea mai puternică armă este cea cu care se modifică clima. 

„Din punct de vedere militar s-a vrut tot timpul controlul fenomenelor meteorologice. Un studiu din 1996, a fost un studiu preliminar, pentru a se obține autorizația ca până în 2025, în etape, să poată fi controlat fenomenul meteorologic în zone destul de precise pentru a permite acțiuni militare. Oricum războiul controlării fenomenelor meteo e ceva ce se va întâmpla. Din anumite privințe deja a început, fiind ca un pariu câștigat. Abilitatea de modificare a vremii și chiar schimbarea ambientului natural, în anumite zone, este un factor de putere deci și un factor de război. Trebuie luat în considerare. Modificarea climei sau a vremii este un factor care multiplică puterea”, a declarat Fabio Mini.

Mai multe articole despre: