MENIU

Bobby Păunescu: "Armata și Biserica au credibilitate în România. Singura soluție e un prim ministru acceptat de populație "

Bobby Paunescu

Bobby Păunescu a vorbit despre situația politică din România și despre premierul desemnat. Omul de afaceri este de părere că soluția propusă de Klaus Iohannis, premierul desemnat Nicolae Ciucă, este o soluție acceptată de populație și de încredere.

Bobby Păunescu a vorbit, duminică seara, la B1 TV, despre actuala criză politică și despre propunerea de premier.

"Singură soluție e să existe un prim ministru acceptat de populație, un cadru militar. Iată ce atacuri sunt la adresa dansului. Oamenii ăștia (n.r. care îl atacă pe Nicolae Ciucă) sunt inconștienți, păcălesc poporul cu televizorul.

Omul ăla și-a pus steagul pe mâna și s-a dus la război. Au murit mii de oameni, a luptat pentru steagul românesc, și vedeți cum e tratat, e pus la un loc cu ceilalți", a explicat Bobby Păunescu. 

Bobby Păunescu a mai vorbit și despre faptul că românii au mare încredere în Biserică și în Armată. Din moment ce Nicolae Ciucă vine din rândul cadrelor militare, acesta ar putea să prezinte încredere în ochii populației:

"Pentru a avea credibilitate, pentru a da niște mesaje clare ai nevoie de oameni care fac parte din instituții care au credibilitate. E clar că armata și biserica în România au credibilitate, ceilalți sunt sub nivelul marii. Lucrurile scapă de sub control și pierdem cu toții. 

Ai un militar care vrea să facă acest lucru, e membru de partid. Toată această campanie (n.r. de atacare a premierului propus) este pusă la cale și susținută de anumite organe de media", a închieat Bobby Păunescu.

Mai multe articole despre:
bobby paunescu