MENIU

Black Friday electrocasnice - Ce oferte merita urmarite la eMAG

Black Friday electrocasnice - Printre cele mai cautate oferte in Vinerea Neagra sunt cele pentru electrocasnicele mari. Am ales si noi oferte care merita urmarite.

Black Friday electrocasnice - Lista tuturor electrocasnicelor de la eMAG poate fi consultata AICI.

Black Friday electrocasnice - Ofertele incep sa curga peste doar cateva ore, iar noi v-am ales deja cele mai bune electrocasnice pe care merita sa le cumparati. De la electrocasnicele mici, aspiratoare, espressoare, cafetiere, aparate de aer conditionat, hote, pana la frigidere, masini de spalat rufe si multe altele, toate pot fi gasite in cadrul acestui articol, selectate de noi pentru dumneavoastra.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Black Friday electrocasnice - Combina frigorifica Sharp

Prima oferta este o combina frigorifica de la Sharp care are un volum de 297l, functie No Frost, face parte din clasa energetica A+ si e dotat cu display pe usa superioara. Frigiderul are o inaltime de 186cm si pretul beneficiaza de 900 de lei reducere. Consultati oferta completa AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat rufe Sharp

Tot de la Sharp ne-a atras atentia o oferta foarte avantajoasa pentru o masina de spalat rufe puternica. Masina are capacitate de incarcare a cuvei de 8kg, 1000 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++, fiind foarte economicoasa. Reducerea este de 700 de lei si oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday electrocasnice - Combina frigorifica Indesit

Indesit este un brand renumit pentru calitatea produselor sale si asa este si in cazul combinei frigorifice dotate cu doua usi de la oferta. Combina are un volum de depozitare de 368l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 200cm. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Plita incorporabila Hansa

Plita incorporabila este foarte utila si foarte ieftina la eMAG. Plita Hansa poate fi usor incorporata in mobilierul de bucatarie, functioneaza pe gaz, e dotata cu 4 arzatoare, aprinderea este electrica si la suprafata are un strat de inox usor de intretinut si curatat. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat 6th Sense Whirlpool

Aceasta masina de spalat rufe de la Whirlpool face parte din gama de succes 6th Sense Whirlpool, costa sub 1.000 de lei, are 100 RPM si o capacitate de incarcare de 6kg. Masina este una economicoasa din punct de vedere energetic, facand parte din clasa A++ si in plus e dotata si cu display de tip LCD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Black Friday electrocasnice - Cuptor cu microunde Samsung

Pret foarte avantajos de la eMAG pentru un cuptor cu microunde de calitate produs de Samsung. Cuptorul are volum de 20l, putere de 800W si este actionat mecanic. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru o masina de spalat vase incorporabila de a Hotpoint. Masina poate spala pana la 10 seturi de vase deodata, are 9 programe disponibile, face parte din clasa energetica A+ si latimea sa este de doar 45cm. Pretul cu 710 lei reducere poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat rufe SLIM Arctic

Una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe dar de o calitate desavarsita. Masina e produsa chiar in Romania, este un model SLIM, adica are dimensiuni mult reduse pentru a salva spatiu in locuinta dumneavoastra, insa capacitatea sa de incarcare este una foarte buna, de 5kg, are 800 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+. Pretul masinii poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Plita incorporabila Hansa

Tot din cadrul promotiei face parte si aceasta plita incorporabila de la Hansa. Ea poate fi foarte usor incorporata in mobilierul de bucatarie, e dotata cu 4 arzatoare si functioneaza pe gaz, insa aprinderea este electrica. Stratul exterior al plitei este din inox ce se curata foarte usor. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Aragaz Arctic

Revenim la producatorul local Arctic care este de mare calitate si practica niste preturi foarte avantajoase care beneficiaza in acest moment si de reduceri de la eMAG. Aragazul de la Arctic are 4 arzatoare si functii de grill si rotisor, e dotat cu timer si are aprindere electrica. Pretul este AICI.

Black Friday electrocasnice - Combina frigorifica Beko

Combina frigorifica Beko are un volum de depozitare de 306l, e dotata cu doua usi, iar pe cea superioara se afla amplasat un display electronic si un dozator de apa. Combina dispune de iluminare interioara de tip LED si exteriorul este din inox gri. Pretul la reducere este AICI.

Black Friday electrocasnice - Cuptor cu microunde de la Sharp

Sharp este un brand cu vechime in materie de electrocasnice si electronice, ceea ce va da un plus de siguranta atunci cand achizitionati un cuptor cu microunde precum cel din oferta eMAG. Cuptorul are 10l volum, 800W putere si este digital. Culoarea sa este SILVER si pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Combina frigorifica Whirlpool

Combina frigorifica Whirlpool face parte din gama foarte renumita 6th Sense Fresh Control care va ajuta sa pastrati alimentele proaspete mai multa vreme. COmbina e dotata cu doua usi, are 312l volum al celor doua compartimente, face parte din clasa energetica A+ si beneficiaza de functia Full No Frost pentru a nu produce gheata. Inaltimea combinei este de 188.5cm si e dotata si cu dozator de apa pe usa superioara. Exteriorul combinei frigorifice este din inox. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat frontala Bosch

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol din promotia pentru electrocasnice de la eMAG este la masina de spalat rufe Bosch. Masina are capacitate de incarcare a cuvei de 5.5kg, 1000RPM si face parte din clasa energetica A+, fiind foarte economicoasa atat din punct de vedere al consumului de energie, cat si al apei si al detergentului. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice – Combina frigorifica Arctic

Combina frigorifica Arctic e dotata cu doua usi, are un volum total de depozitare de 291l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 182cm. Pretul este redus in acest moment cu 410lei si oferta completa poate fi consultata AICI.

Black Friday electrocasnice – Masina de spalat vase Bosch

Masina de spalat vase ar trebui sa nu lipseasca din nicio bucatarie, este extrem de utila si preturile pentru un asemenea produs electrocasnic au ajuns foarte accesibile. Este si cazul masinii de spalat vase produse de Bosch care este incorporabila in mobilierul de bucatarie. Masina poate spala pana la 12 seturi de vase simultan, are 5 programe disponibile si 3 functii speciale. In plus, masina este foarte economicoasa din punct de vedere al consumului de energie si apa, facand parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice – Plita incorporabila Whirlpool

Plita incorporabila Whirlpool are si ea un pret foarte avantajos, functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare. Aprinderea ochiurilor plitei se face electric iar la exterior este acoperita de un strat de inox foarte usor de intretinut si curatat. Oferta completa si pretul le gasiti AICI.

Black Friday electrocasnice – Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble

Continuam prezentarea ofertelor cu masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble, o masina de spalat renumita care insa are in general un pret destul de mare, insa in cadrul promotiei de la eMAG oferta include un discount de 820 de lei. Masina de spalat face parte din clasa energetica A+++, are capacitate de incarcare foarte mare de 8kg si are 1400 rpm. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice – Hota traditionala Star Light

Producatorul Star Light este renumit pentru electrocasnicele foarte avantajoase pe care le produce, dar si de foarte mare calitate. Hota traditionala de la Star Light care are discount de 27% de la eMAG are o putere de absorbtie de 180mc pe ora, e dotata cu un singur motor si are 60cm latime. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Combina frigorifica Samsung

Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru o combina frigorifica foarte moderna, produsa chiar de catre Samsung. Combina e dotata cu doua usi si are pe usa de sus atat un display care afiseaza diferite informatii relevante, ora, temperatura, dar si un dozator pentru acces rapid la lichidele reci din frigider. Volumul interior al celor doua compartimente este de 310l, combina face parte din clasa energetica A+, are functia fULL No Frost pentru a nu produce gheata si are inaltime de 185cm. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Frigider cu doua usi Beko

Continuam cu un frigider, dotat cu congelator si doua usi de la Beko. Acest frigider are si display si dozator pentru lichide reci, volumul sau de depozitare este de 435l, foarte generos, face parte din clasa energetica A+, are functia No Frost si inaltime de 193cm. Culoarea frigiderului este gri sidef. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Frigider Side by side Haier

Frigiderele de tip Side by side sunt cele mai moderne si am ales si noi un model foarte accesibil ca pret dar si de calitate pe care vi-l recomandam spre achizitie in special de Black Friday. Frigiderul Side by side este produs de Haier. are display pe usa si functie No Frost pentru a nu produce gheata si a pastra alimentele proaspete cat mai multa vreme. Frigiderul are o inaltime de 190cm si volum de 579l si culoarea sa este argintie. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint

Hotpoint este un brand renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru electrocasnicele pe care le produce, iar cu discounturile de la eMAG, pretui unei masini de spalat rufe devine unul foarte atractiv. Masina pe care v-o recomandam este un model SLIM pentru a salva o multime de spatiu in locuinta, insa masina nu face rabat la calitate si capacitati: incarcarea cuvei se poate face cu pana la 7kg rufe murdare, face parte din clasa energetica A+++ si consuma foarte putin curent, apa si detergent, si are display de tip LED pe care afiseaza durata programelor. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat rufe cu uscator

O solutie foarte avantajoasa pentru cei care au o locuinta fara balcon sau pur si simplu ii deranjeaza uscarea rufelor este masina de spalat dotata cu uscator. O astfel de masina de la Indesit Innex are un pret excelent si merita cumparata de Black Friday. Masina are 1400 RPM, capacitate de incarcare la spalare cu 7kg, la uscare de 5kg, face parte din clasa energetica A si are disponibile 16 programe diferite. Pretul masinii poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Cuptor incorporabil Arctic

Cuptorul incorporabil produs de Arctic este fabricat chiar in Romania, are un pret excelent si este de foarte mare calitate. Cuptorul este electric, multifunctionar si dotat cu functia speciala de curatare catalitica. Volumul din interiorul cuptorului este generos, de 71l si face parte din clasa energetica A+. Culoarea sa este negru si se potriveste in orice bucatarie. Oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday electrocasnice - Plita incorporabila Hansa

Am ales pentru voi o recomandare de plita foarte eleganta, de culoare neagra, dotata cu touch control si o multime de functii speciale de la Hansa. Plita este electrica si e dotata cu 4 arzatoare. Oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday electrocasnice - Aragaz Beko

Aragazul Beko functioneaza pe gaz si este o adevarata afacere sa il cumparati la reducere de Black Friday deoarece este performant, sigur si de mare calitate. Aragazul are 4 arzatoare, aprindere electrica, functie de grill si rotisor si o latime de 50cm. Suprafata exterioara a aragazului este din inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul il gasiti AICI.

Black Friday electrocasnice - Masina de spalat vase Bosch

Masina de spalat vase ar trebui sa nu lipseasca din nicio bucatarie moderna pentru ca este un electrocasnic foarte util si care va salveaza o multime de timp. Avem si o recomandare de masina de spalat vase care este usor incorporabila in mobilierul de bucatarie si este produsa de Bosch. Masina de spalat vase are capacitate de a spala pana la 12 seturi simultan, 5 programe diferite disponibile si 3 functii speciale. Latimea masinii de spalat vase este de 60cm si face parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice - Espressor manual DeLonghi

Espressorul manual DeLonghi este dotat cu dispozitiv de spumare, sistem cappuccino, lucreaza sub presiune de 15bar si are un rezervor de apa cu volum de 1l. Oprirea espressorului se face automat, iar oferta la reducere poate fi gasita AICI.

Black Friday electrocasnice – Combina frigorifica Gorenje

Combina frigorifica de la Gorenje are o reducere record de pret de 43%. Combina este foarte performanta, dotata cu doua usi, are un volum de 334l, face parte din clasa energetica A+++ si este foarte economicoasa si are inaltimea de 200cm. Oferta completa si pretul pot fi gasite AICI.

Black Friday electrocasnice – Uscator de rufe Gorenje

Orice locuinta moderna este dotata cu un uscator de rufe. Uscatorul de rufe va ajuta foarte mult daca nu aveti un spatiu pentru uscarea rufelor, dar este foarte util si pentru ca va salveaza o multime de timp si energie. Uscatorul de la Gorenje are pompa de caldura, capacitatea de incarcare este de 7kg, face parte din clasa energetica A+ si are culoare alba. Oferta include un discount de 41% pe care il gasiti AICI.

Black Friday electrocasnice – Plita incorporabila Zanussi

Aceasta plita de la Zanussi se poate incorpora cu multa usurinta in mobilierul de bucatarie dar are si un design deosebit, modern, culoarea neagra, 4 zone cu sticla. Plita functioneaza pe electricitate si are o reducere de 39% in acest moment la eMAG. Pretul exact poate fi gasit AICI.

Black Friday electrocasnice – Masina de spalat rufe Sharp

36% reducere de pret are aceasta masina de spalat rufe de foarte mare calitate produsa de Sharp, un brand cu vechime in electrocasnice. Masina de spalat are o capacitate de incarcare generoasa de 8kg, 1000 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa poate fi consultata AICI.

Black Friday electrocasnice – Hota incorporabila telescopica Gorenje

Va prezentam si o hota telescopica Gorenje Ora-Ito care are o putere de absorbtie excelenta de 400mc pe ora. Hota este dotata cu 2 motoare si are dimensiunea de 60cm. In plus, hota are culoarea neagra care se potriveste in orice bucatarie. Oferta poate fi consultata AICI.

Black Friday electrocasnice – Frigider Arctic

Ultima oferta foarte avantajoasa din promotia de la eMAG pentru electrocasnice pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru frigiderul Arctic. Acest frigider e dotat cu doua usi, congelator, are inaltimea de 151cm, iar volumul de depozitare pentru cele doua compartimente este de 253l. Pretul cu reducere de 35% poate fi gasit AICI.

 eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

Mai multe articole despre:
Black Friday electrocasnice