MENIU

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul reducerilor. Ghid isteț pentru a prinde cele mai bune oferte

eMAG face Black Friday 2016 pe 18 noiembrie. Din experiența de anii trecuți, îți vom spune câteva lucruri super-utile înainte de marea zi de reduceri.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Am ales să facem un ghid de Black Friday 2016 pe pași, astfel încât să aveți parte de cel mai scurt drum spre reducerile eMAG.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

Începem prin a vă spune că toate reducerile de Black Friday 2016 la eMAG vor fi disponibile AICI.

ora 15:50 - vești bune de la eMAG, care ne arată că putem cumpăra produse de Black Friday în rate fără dobândă. Toate condițiile sunt explicate  AICI. 

ora 09:15 - mai sunt, aşadar, mai puţin de 24 de ore până când eMAG va prezenta pe site ofertele de Black Friday. Vor fi reduceri mari la toate categoriile de produse, dar lupta cea mare de dimineaţă va fi cu siguranţă la telefoane, televizoare şi electrocasnice. 

Actualizare: Ne bucuram sa va prezentam din timp trei produse-vedeta din oferta de Black Friday 2016 a celor de la eMAG. Reducerile sunt uriaşe, după cum aflăm de aici

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

6 pași pentru a prinde cele mai bune reduceri eMAG de Black Friday 2016 

1. Vineri dimineață, ne așteptăm ca eMAG să dea drumul reducerilor până în 8. Ora exactă nu a fost dezvăluită și nici nu va fi dezvăluită, pentru ca serverul să fie protejat de ”avalanșa” de clienți din ziua de Black Friday 2016. Pariul nostru este că reducerile de Black Friday 2016 eMAG vor începe în jurul orei 7 30 dimineata.

UPDATE: Găsiţi o mulţime de detalii despre Black Friday 2016 - produse la reduceri, noutăţi, ştiri - în acest articol

2. Stocurile se epuizează rapid de Black Friday, iar recomandarea ar fi sa intri in magazin inca de pe acum, sa iti faci cont si sa completezi o lista de produse dorite (whishlist). Apoi, de Black Friday 2016, va trebui doar să te loghezi în cont si sa deschizi lista de favorite. Vei vedea preturile reduse si vei hotari, in functie de nivelul de reducere, ce produse sa pui in cosul final.

3. Black Friday 2016 - eMAG obișnuiește să vină și cu un val 2 de reduceri, după amiază. Așa s-a întâmplat anul trecut, dar și în urmă cu doi ani. După prânz, la o oră aleasă de eMAG, apăreau vești despre valul doi de reduceri. Este momentul în care se suplimentează stocurile multor dintre produsele care au fost epuizate la comenzile de dimineață.

Black Friday 2016 eMAG - toate produsele ajung până pe 28 noiembrie

4. E posibil ca siteul să aibă probleme de funcționare din cauza numărului prea mare de clienți de pe site, în ziua de Black Friday (chiar dacă eMAG a investit masiv in servere in ultima vreme). De aceea e de preferat sa adaugati in cos inca de acum produsele de care credeti ca aveti nevoie.

5. eMAG promite că va livra toate comenzile de Black Friday până pe 28 noiembrie. Pare misiune imposibilă, însă eMAG a investit mult în organizare.

6. eMAG a oferit și câteva detalii legate de stocurile disponibile de Black Friday 2016. Peste 100.000 de electrocasnice, 50.000 de telefoane mobile, 40.000 de televizoare și 20.000 de laptopuri vor fi la reducere de Black Friday la eMAG.

Reducerile de Black Friday 2016 eMAG pot fi consultate AICI.

eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte