MENIU

Batalia Black Friday continua. Elefant vs. Teamdeals: 5 oferte de top de la fiecare magazin

Batalia Black Friday nu a luat sfarsit, din fericire pentru cei care nu au apucat inca sa achizitioneze cadouri sau lucruri necesare pentru sarbatorile de iarna. Doua dintre cele mai cautate site-uri, Elefant si Teamdeals, vin cu cate 5 produse de top la preturi cu reducere de pana la 90%.

Afla mai multe despre surprizele pe care ti le-au pregatit din articolul de mai jos. Iata 5 produse marca Elefant pentru tine si familia ta.

Crock-pot este un aparat de gatit electric, ideal pentru 5 persoane, conceput pentru a pastra cat mai mult din nutrientii din ingrediente, prin conceptul revolutionar de slow cooking, astfel obtinanadu-se o mancare gustoasa si mult mai sanatoasa. Deci, un aparat ce se opune stilului de viata fast-food, care poate fi setat intre 30 de minute si 20 de ore, alaturi de nivelurile de caldura High Si Low. Descopera mai multe despre acest aparat inedit vandut de Elefant AICI.

Uneori ne vine greu sa ne imaginam ce cadouri sa facem parintilor sau socrilor de sarbatori. Afla ca Elefant are reduceri de pana la 70% la lenjeriile de pat, ce contin 4 piese din bumbac: 2 fete de perna 50x70cm, cearceaf pilota 180x215 cm, cearceaf pat 200x220 cm. Un cadou cu care nu poti da gres. Iata detalii despre acest produs AICI.

Daca vrei sa iti surprinzi partenera sau sa faci un cadou cu adevarat rafinat, vezi oferta Elefant la parfumuri pentru femei. Girl Belle este un parfum marca Guess, are o aroma proaspata, florala si fructata, ideala pentru anotimpul rece. Are o reducere de 79%, iar pentru alte detalii intra AICI.

Ingrijirea fetei este absolut necesara la orice femeie care se respecta. Trusa de farduri este nelipsita pentru sarbatori sau petreceri, asa ca aceasta trusa marca Elefant, ce contine 132 de culori si are o reducere de 70% poate fi cadoul ideal pentru o femeie draga. Afla detalii despre acest produs AICI.

Un cadou cu adevart deosebit poate fi si un articol de decoratiune. Acest tablou de canvas, usor de montat, din 5 piese este perfect pentru iubitorii de arta si frumos. Afla mai multe detalii despre acest produs vandut de Elefant AICI.

Cei care adora sa calatoreasca sau sunt mereu in delegatii in interes de serviciu, au nevoie cu siguranta de acest produs special creat pentru calatorii. Fierul de calcat vertical cu aburi este la indemana oricand si oriunde, foarte practic si incredibil de eficient. Afla mai multe despre acest produs vandut de Teamdeals AICI.

De sarbatori in prim plan este familia adunata in jurul mesei. Acest gratar electric cu design innovator si foarte usor de folosit si intretinut poate fi o alegere excelenta. Iata detalii despre acest produs vandut de Teamdeals AICI.

Joaca are un rol important si pentru copiii mici, dar si pentru cei mai maricei, ca sa nu mai vorbim de adulti. Acest set de 3 jocuri interactive, cu reducere de 60% este tot ce isi poate dori de sarbatori o familie. Monopoly, scrabble si twister, jocuri ce pun mintea la contributie participantilor. Iata detalii despre oferta Teamdeals AICI.

Iubitorii de natura, care nu vor sa auda de brazii verzi de Craciun, pot profita de ocazia marilor reduceri Teamdeals pentru a achizitiona un brad artificial Premium, 210 cm, care vine impreuna cu cadou: instalatie lumini si bonus caciula lui Mos Craciun si set de globulete, avand o reducere de 50%. Afla detalii mai multe despre acest produs AICI.

Nu toata lumea se gandeste la masa de sarbatori, unii isi doresc sa se pastreze cat mai supli. Aceasta centura de slabit VibroAction maseaza si ajuta la modelarea abdomenului, feselor si taliei. Imbunatateste circulatia si tonifica abdomenul si fesele. Se poate folosi oriunde, chiar si in timpul exercitiilor fizice. Iata mai multe detalii despre acest produs vandut de Teamdelas AICI.

 

 

 

Mai multe articole despre:
elefant TeamDeals