MENIU

Baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene, primește o nouă lovitură de la DNA

Fostul deputat PSD Ionel Arsene este  cercetat într-un nou dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență. Acesta se află în stare de arest preventiv într-un alt dosar.

Potrivit DNA, la data de 31 iulie 2015, suspectul Arsene Ionel, în calitate de deputat în Parlamentul României şi președinte al organizației județene Neamț a PSD, a pretins de la reprezentantul unei societăți comerciale, martor în cauză), 5% din suma totală de 60.000.000 lei ce trebuia alocată de Administrația Națională Apele Române (A.N.A.R.) pentru finalizarea contractelor pe care firma respectivă le avea în derulare cu administrațiile bazinale.

Sursa menționată spune că, în schimbul acestui comision, în perioada iulie – septembrie 2015, suspectul Arsene Ionel și-a exercitat influența asupra unui coleg de partid, la vremea respectivă secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, pentru a-l determina să facă demersuri în vederea alocării de către A.N.A.R. a sumei anterior menționată, demersuri rămase însă fără rezultat.

          

Mai multe articole despre:
DNA PSD Neamţ ANAR Arsene